Închide meniul

Gregory Tade, ”noi săgeți” către Gigi Becali după eşecul de la FCSB! ”Am făcut o mare greșeală”. Cu ce se ocupă acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 12:04

Gregory Tade, ”noi săgeți” către Gigi Becali după eşecul de la FCSB! ”Am făcut o mare greșeală”. Cu ce se ocupă acum

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gregory Tade, declaraţii despre perioada în care a jucat în Liga 1

Gregory Tade nu a uitat de România. Într-un interviu acordat pentru EuropaCalcio.it, francezul a vorbit despre experiența sa în Liga 1. Acesta a afirmat că s-a simțit excelent la CFR Cluj, dar regretă că s-a transferat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gregory Tade, atac la Gigi Becali: "Nu ar fi trebuit să plec de la CFR"

"Ca să spun adevărul, am mari regrete, pentru că nu am fost sfătuit în mod corespunzător. Privind în trecut, cu experienţa de astăzi, înţeleg mai bine cum funcţionează fotbalul. Nu ar fi trebuit să plec de la CFR, intram în ultimul an de contract şi pot spune că am făcut o mare greşeală. Am reuşit să terminăm campionatul pe locul trei, datorită chimiei pe care o avea echipa", a spus Gregory Tade.

Tade a petrecut un singur sezon la echipa lui Gigi Becali. În 37 de meciuri pentru "roși-albaștri', francezul a înscris doar șapte goluri. FCSB a pierdut atunci titlul în fața Astrei, care era pregătită de Marius Șumudică, antrenorul anului 2020, în Turcia. 

"Un alt regret, după acceptarea transferului, este că nu mai aveam aceeaşi susţinere la FCSB ca la CFR. Mulţi nu ştiu acest lucru, dar am mers la FCSB cu aşteptări foarte mari, însă clubul nu mi-a dat niciodată şansa de a dovedi acest lucru. Nici măcar nu făcusem pregătirea din presezon cu ei şi primul meu meci a fost în preliminariile Champions League. Când a sosit Laurenţiu Reghecampf, ştia că sunt cel mai bun atacant din lot, dar patronul nu mă plăcea, aşa cam am fost depăşiţi în clasament şi am pierdut campionatul", a adăugat Tade.

Gregory Tade, încântat de CFR Cluj

"Anii petrecuţi la CFR conţin momente pozitive, dar şi unele mai puţin pozitive, aşa cum se întâmplă adesea în viaţă. Primul an, de exemplu, a fost dificil. Nu m-am acomodat ușor şi nu am profitat la maximum de el, dar al doilea an a fost fantastic. Devenisem o familie. Am rămas în relaţii de prietenie cu mulţi jucători şi oameni din staff. A fost un moment pe care nu-l pot uita. Experienţa a fost una bună şi plină de mari sarisfactii personale", a afirmat atacantul francez.

Reclamă

Tade a bifat 57 de apariții în tricoul echipei din Gruia, reușind să înscrie 23 de goluri și să ofere patru pase decisive. În sezonul 2014/15, acesta a fost golgheterul Ligii 1, cu 18 reușite în 27 de meciuri de campionat.

"Cea mai frumoasă amintire de la CFR este primul gol pentru echipă, împotriva Cehlăului Piatra Neamț, și bucuria din vestiar de după acel meci. Am trăit momente frumoase atât pe teren, cât și în afara lui, dar le retrăiesc cu plăcere chiar și pe cele mai puțin frumoase. Am avut un grup unit", a spus Tade.

Cu ce se ocupă acum Gregory Tade

Fostul golgheter din Liga 1 colaborează cu Herbalife și promovează produse și programe pentru fitness. Anul trecut, el a fost infectat cu Covid-19. 

Reclamă 4 / 0/3

"Am fost întotdeauna un jucător fizic şi mi-a plăcut mereu să am grijă de corpul meu. Multor oameni le este greu să se accepte şi să trăiască în armonie cu ei înşişi, aşa că am simţit nevoia să fac ceva pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Echipa mea are membri în 11 ţări şi mulţi jucători se bazează pe noi pentru nutriţia lor şi se descurcă excelent. În Cluj, prietenii mei foarte buni, Damjan Djokovic şi Mateo Susic, sunt clienţi mulţumiţi şi asta mă bucură. E o schimbare de carieră, pe care o iubesc", a completat atacantul francez.

Gregory Tade s-a retras din activitate în 2019, după o altă experiență eșuată în Liga 1. Acesta a fost legimat pentru o scurtă perioadă de timp la Dinamo, dar nu a apucat să debuteze pentru formația din Ștefan cel Mare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și