Închide meniul

Şumudică e pe val în Turcia! Tehnicianul român este dorit de mai multe echipe. Ce spune de posibilitatea de a pleca

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 17:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Şumudică e pe val în Turcia! Tehnicianul român este dorit de mai multe echipe. Ce spune de posibilitatea de a pleca

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică este antrenorul celor de la Gaziantep

După sezonul excelent pe care l-a avut pe banca celor de la Gazinatep, Şumudică a anunţat că nu duce lips de oferte, fiind dorit de mai multe echipe din Turcia, dar şi din Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică: "Mi-aş dori să râmn în Turcia"

"Sunt şanse 60 la sută să rămân, cele 40 la sută sunt combătute de nişte oferte care apar din momnet ce ai rezultate. Când ai rezultate, te caută lumea. Au fost şi de aici, şi din Golf. 

Eu aş vrea să rămân în Turcia, pentru că în Golf aş putea să mă duc oricând. Important este ceea ce facem noi, ce planuri au, pentru că se schimbă regulamentul", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Marius Şumudică: "Am nevoie de sânge proaspăt"

Şumudică a anunţat condiţiile în care va mai rămâne la Gaziantep şi are un mesaj pentru patronul clubului. Tehnicianul român cere transferuri şi a pus ochii pe un atacant din România.

"Federaţie nu îţi va mai permite să ţii decât 14 jucători străini. E foarte greu să continui, în condiţiile actuale, pentru că dacă nu găsim resurse financiare să aducem jucători, e greu să rămân. 

Reclamă

Am nevoie de sânge proaspăt. Am nevoie de trei jucători, eu joc un sistem 3-5-2, pe care nu-l joacă nimeni în Turcia, nu am de gând să-l schimb. Am nevoie de sânge proaspăt", a anunţat Şumudică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și