Închide meniul

Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze „câinii”

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 17:22

Reclamă
Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze câinii”

Giani Kiriță știe cum Dinamo poate să o învingă pe Rapid în derby

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Fostul căpitan al „câinilor” din Ștefan cel Mare a vorbit despre șansele echipei favorite, de la duelul care va avea loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două mari rivale din București va avea loc pe data de 27 ianuarie, începând cu ora 20:00. Acest meci va fi boicotat de fanii echipei din Giulești, care nu au fost mulțumiți de faptul că au primit mai puține bilete decât li s-a promis inițial, dar și de faptul că au primit tichete la inelul 3 al stadionului.

Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Fostul căpitan mizează pe noroc

Giani Kiriță este de părere că echipa pregătită de Zeljko Kopic va avea nevoie de noroc pentru a reuși să o învingă pe Rapid. Fostul jucător este de părere că echipa lui Cristiano Bergodi este marea favorită de la această partidă și a menționat și faptul că giuleștenii au făcut transferuri bune în această iarnă.

„Ştii cum o văd eu? Să avem un noroc chior şi să ia cineva cartonaş roşu şi după să avem norocul să înscriem şi noi un gol. Nu ştiu, poate se mai loveşte mingea de el. N-avem ce să facem.

Rapidul a făcut nişte achiziţii în iarna asta. S-a văzut că au echipă de atac foarte bună. Poate să marcheze orice jucător din linia mediană.

Reclamă

Noi n-am marcat trei goluri într-un meci tot campionatul. Nu îi mai prinzi nici pe Voluntari că am văzut că şi ăia şi-au făcut nişte achiziţii acuma”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit fanatik.ro.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ultraşii Rapidului au refuzat să cumpere cele 2800 de bilete primite de la rivalii din Ştefan cel Mare. Nu au acceptat să stea în inelul de sus al peluzei celui mai mare stadion din România. „Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională„, a fost anunţul făcut de club.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au aflat însă că pot vedea meciul pe stadionul din Giuleşteni.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și