Închide meniul

Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi! Titularul dorit de Gigi Becali la FCSB a refuzat prelungirea contractului cu Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 18:07

Reclamă
Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi! Titularul dorit de Gigi Becali la FCSB a refuzat prelungirea contractului cu Farul

Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi

Gică Hagi, la un meci pe banca Farului / Hepta

Lovitură total neaşteptată pentru Gică Hagi la Farul! „Regele” a încercat să îi prelungească contractul unui titular, dar a fost refuzat. Intrat în ultimele şase luni de contract, acesta ar fi semnat deja cu o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi va rămâne fără fundaşul stânga Kiki, care a jucat în 23 de meciuri în această ediţie de campionat. Jucătorul de 30 de ani din Benin este la campioana en-titre din 2022.

Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi. Kiki pleacă de la Farul!

Potrivit gsp.ro, Gică Hagi i-a propus lui Kiki o nouă înţelegere, care i-ar fi adus un salariu mai mare decât cel pe care îl primeşte în prezent. Totuşi, fundaşul a cerut chiar şi mai mulţi bani, astfel că negocierile au picat.

Kiki s-ar fi înţeles deja cu Ludogoreţ, echipă la care Cosmin Moţi este director tehnic. Jucătorul care are şi cetăţenie franceză a mai jucat în Bulgaria, la PFK Montana și FK Arda Kardzhali.

Cu o cotă de piaţă de 1.1 milioane de euro, Kiki a fost dorit în trecut şi de Gigi Becali la FCSB. Latifundiarul din Pipera anunţase că, înainte să se aşeze la masa negocierilor, va discuta cu Hagi.

Reclamă

Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, a declarat Gigi Becali, în luna februarie, la orangesport.ro.

Se anunţă şi alte schimbări importante. Pe lista plecărilor de la Farul ar fi şi Constantin Budescu. Mijlocaşul ofensiv de 35 de ani are 8 goluri şi 10 pase decisivă în cele 32 de meciuri stagionale, din toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi a lansat laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB, după meciul cu Farul. „Regele” a transmis că Ștefan Târnovanu a fost într-o zi de grație și a parat formidabil mai multe șuturi ale constănțenilor.

Hagi l-a remarcat pe Ștefan Târnovanu, cel care a avut mai multe parade salvatoare pentru FCSB. „Regele” a declarat că portarul roș-albaștrilor a contribuit din plin la victoria obținută de aceștia.

Am avut ocazii, dar portarul a scos. Am jucat cu locul 1, n-am putut să avem 15 ocazii. Ei nici n-au ajuns în 16 metri. Au avut numai din lovituri libere și cornere. Scuzați-mă, ce vreți să facem mai mult? Așa e fotbalul. E dureros, ne doare, suntem dezamăgiți, dar contează eficiența până la urmă. Ei au fost eficienți, noi n-am fost. Poate trebuia să fim mai fini în anumite situații, dar nu am fost.

Târnovanu nu a fost foarte bun, ci excepțional. Putem să spunem că a avut o zi excepțională, fantastică. Mai bine de atât ce poate să facă un portar? Doar să scoată de oriunde. Oriunde s-a dus mingea, el era acolo. Rar se întâmplă asta. Felicitările mele, a ajutat foarte mult FCSB-ul să câștige. În rest, eu zic că meritam noi”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și