Închide meniul

„Sunt din nou acasă!”. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

Publicat: 8 august 2024, 16:46

Reclamă
„Sunt din nou acasă!. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi

Denis Alibec, în tricoul Farului / AS.ro

Denis Alibec a semnat cu Farul şi a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi. Internaţionalul român a oferit prima reacţie după ce a semnat contractul cu fosta campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 33 de ani, Denis Alibec este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro. El anunţase că în Liga 1 va mai juca numai pentru echipa „Regelui”.

Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi

Denis Alibec anunţă că a fost convins rapid de Gică Hagi şi că negocierile s-au încheiat rapid.

Sunt bucuros că sunt din nou acasă, am revenit cu gândul de a merge acolo sus, unde ne este locul. Sperăm să începem să câştigăm cât mai repede.

Cu siguranţă este o nouă provocare, dar ştiu că putem să realizăm lucruri mari cu această echipă, cu domnul Hagi. Cu siguranţă vom arăta de ce suntem în stare.

Reclamă
Reclamă 4

(Cum au decurs discuţiile cu Mister?) Au fost foarte scurte. Mereu am ales Farul şi îl voi alege întotdeauna.

Să sperăm că voi face lucruri bune, cum am făcut şi în 2023 şi că îmi voi recăpăta pofta de a juca aici la Constanţa. Am vorbit cu câţiva dintre fani, sunt foarte bucuroşi că am revenit acasă şi sper să nu îi dezamăgesc.

Cu siguranţă vom câştiga multe meciuri„, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial.

Reclamă

Denis Alibec ar putea debuta chiar împotriva FCSB-ului. Meciul din Ghencea, din etapa a 5-a a Ligii 1, va fi vineri, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Denis Alibec a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Becali i-a ratat atât pe Louis Munteanu, care a semnat cu CFR Cluj, cât şi pe Denis Alibec, care a ales să meargă la Farul. Alibec a evoluat în trecut pentru FCSB, dar experienţa la roş-albaştri nu a fost cea pe care şi-o dorea.

Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, declara Gigi Becali despre atacantul naţionalei.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:39

Pepe și-a anunțat retragerea din fotbal! A agățat ghetele în cui la 41 de ani, după o carieră plină de trofee

18:33

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

16:28

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și