Închide meniul

Mircea Lucescu a anunţat când revine în antrenorat! Mesajul transmis în presa din Italia: „Nu-mi lipseşte entuziasmul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 15:49

Mircea Lucescu a anunţat când revine în antrenorat! Mesajul transmis în presa din Italia: „Nu-mi lipseşte entuziasmul!

Mircea Lucescu a anunţat când revine în antrenorat

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Mircea Lucescu a anunţat când revine în antrenorat! Antrenorul român a dezvăluit că îşi doreşte să preia o echipă la finalul sezonului, deoarece vrea să-şi construiască singur lotul. „Il Luce” a oferit un interviu în presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este liber de contract, după ce s-a despărţit de Dinamo Kiev, în toamna trecută. Antrenorul nu a vrut să preia o altă echipă, deşi a avut ofertă şi de la Beşiktaş.

Mircea Lucescu a anunţat când revine în antrenorat

Mircea Lucescu a declarat că este prima perioadă din cariera de antrenor în care a stat „pe bară” atât de mult timp. Acesta a recunoscut că abia aşteaptă luna iunie, pentru a prelua o nouă echipă.

De asemenea, Mircea Lucescu a dezvăluit că motivul pentru care nu a dat curs unei oferte primite, după despărţirea de Dinamo Kiev, a fost reprezentat de faptul că şi-a dorit să-şi construiască singur lotul.

„Sper să revin pe bancă. După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă. Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct și să aștept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beșiktaș, care mă dorea să preiau echipa din mers.

Reclamă

Aștept o echipă la care să îmi pot costrui singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul și pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent și pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit”, a declarat Mircea Lucescu, conform tuttosport.com.

Mircea Lucescu s-a decis! Se implică financiar la Dinamo

Mircea Lucescu s-a decis şi se implică financiar la Dinamo! Antrenorul român va contribui la modernizarea secţiilor de copii şi juniori din cadrul clubului alb-roşu, secţii unde se mai implică şi Ionuţ Lupescu, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae.

Conform prosport.ro, Mircea Lucescu va contribui financiar pentru modernizarea infrastructurii centrului de copii şi juniori de la Dinamo. „Il Luce” se va implica astfel în proiectul condus de Ionuţ Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, „Kaizerul” a iniţiat un proiect pentru modernizarea academiei de fotbal a lui Dinamo. Ionuţ Lupescu, care ocupă funcţia de preşedinte de onoare al Clubului Sportiv din Ştefan cel Mare, îi are alături şi pe Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu, cei care sunt angrenaţi în conducerea centrului de copii şi juniori.

Aceştia îşi doresc să se construiască o nouă suprafaţa de joc la centrul de copii şi juniori, unde în prezent este „Velodromul”, asta în contextul în care s-a aprobat şi contruirea unei noi arene pentru Dinamo.

Sursa citată anterior notează faptul că Mircea Lucescu s-a interesat de proiectul pentru copii şi juniori de la Dinamo, a mers chiar în Ştefan cel Mare, şi i-a asigurat pe oficialii de la CS Dinamo că va sponsoriza financiar lucrarea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și