Închide meniul

Mutu face scandal după ce România a fost furată în Ucraina: "Arbitrul vorbea cu ei în rusă"

Gal Dorin Publicat: 9 octombrie 2020, 18:20

Mutu face scandal după ce România a fost furată în Ucraina: "Arbitrul vorbea cu ei în rusă"

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu

  • Ucraina U-21 - România U-21 1-0
  • Arbitrul Atazhanov a ”inventat” un penalty pentru ucraineeni

Întrebat ce a discutat cu Atazhanov după fluierul final, Mutu a răspuns următoarele:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am vorbit de penalty, cu toate că am auzit că nu a fost penalty. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost că nu e fair-play din partea lui, fiind din Kazakhstan, să vorbească în limba rusă cu cei din Ucraina. Fiind un meci internațional, corect e să vorbești în engleză să înțelegem și noi.

Atunci când erau clinch-uri și faulturi vorbeau numai în limba rusă ceea ce nu mi s-a părut corect și i-am spus lucrul acesta. La meciuri internaționale se folosește limba engleză”, a declarat, foarte supărat, ”Briliantul”.

Reclamă

Adrian Mutu, mulțumit de de joc, în ciuda înfrângerii

Selecționerul României ”mici” s-a declarat mulțumit de joc, chiar dacă a precizat că un egal i s-ar fi părut mai echitabil.

Reclamă

”A fost un meci intens, un meci bun de ambele părți. Și noi și ei am jucat un fotbal agresiv, ne-am bătut pentru fiecare minge. 

Ne-am acomodat repede la terenul foarte prost pe care l-am avut, de aceea am și schimbat puțin tactica și am renunțat puțin la jocul nostru de pase tocmai pentru a evita ca mingea să sară sau să avem dificultăți în preluare.

Am jucat exact așa cum doream, știam că formează un pătrat ca să spun așa atunci când au posesi și au un jucător care joacă rolul de număr 10 și încearcă să ne atragă foarte jos ca să joace cu atacanții laterali care intră în centru”, a explicat Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu despre șansele de calificare ale României

Antrenorul selecționatei U21 s-a declarat dezamăgit de rezultat, mai ales că acum jucătorii săi sunt forțați să joace un meci de ”care pe care” cu Danemarca, după partida de marți cu Malta.

”Sunt dezamăgit, normal, pentru că aveam șanse și cu un egal să ne calificăm mai repede la turneul final. Mai avem un meci cu Malta care probabil că acum nu mai contează în sensul că punctele de pe locul 2 pentru ultima clasată (n.r. ultima clasată dintre toate echipele de pe locul 2) nu se pun și va fi totul ”care pe care” la meciul României contra Danemarcei”, a mărturisit Adi Mutu.

România U-21 – MaltaU-21 se joacă marți, de la ora 20:00, LiveText pe AS.ro

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”