Închide meniul

Steven Gerrard, încântat de Ianis Hagi. "Am recrutat foarte bine!". Mijlocaşul român, anunţat titular în returul cu Antwerp, din Europa League

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2021, 10:20

Steven Gerrard, încântat de Ianis Hagi. "Am recrutat foarte bine!". Mijlocaşul român, anunţat titular în returul cu Antwerp, din Europa League

Ianis Hagi ar putea fi transferat de Steven Gerrard la Aston Villa

Profimediaimages

  • Ianis a înscris 5 goluri şi a oferit 11 pase decisive în campionat
  • Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru mijlocaşul român

Ianis Hagi a evoluat numai 16 minute în Belgia, dar este anunţat titular în această săptămână. Vestea a fost oferită de jurnaliştii de la The Scottish Sun, care au amintit că românul "a fost erou" în meciul cu Braga, de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

Întrebat care este marele plus al lui Rangers, spre deosebire de sezoanele trecute, Steven Gerrard a arătat cu degetul spre campania de achiziţii. 3.5 milioane de euro a plătit pe Ianis Hagi. 

"Cred că am recrutat foarte bine, am adus jucători cheie pentru ceea ce ne-am dorit. Asta a fost foarte important. Consider că experienţa precedentelor două sezoane am folosit-o în favoarea noastră. Cred că a fost o combinaţie de factori. Principalul plus al nostru a fost reprezentat de foamea de rezultate. Am fost de neoprit până în acest punct", a declarat Steven Gerrard la conferinţa de presă.

Reclamă

Rangers este pe punctul de a câştiga titlul în Scoţia. Este lider detaşat şi are şansa de a deveni matematic campioană chiar pe terenul rivalei. Celtic tocmai l-a demis pe Neil Lennon, iar în locul lui ar putea fi adus Dan Petrescu.

Reclamă

Nu pot spune că sunt surprins de aceste veşti. Evident, nu am avut nicio satisfacție personală când am văzut știrile cu ceea ce i s-a întâmplat lui Neil. Îi doresc tot binele pe viitor", a precizat antrenorul lui Rangers.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”