Închide meniul

Antonio Semedo, dezvăluire incredibilă: “CFR Cluj m-a vândut la FCSB fără să știu!”. Cum l-a „furat” Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 14:19

Antonio Semedo, dezvăluire incredibilă: “CFR Cluj m-a vândut la FCSB fără să știu!”. Cum l-a „furat Gigi Becali

Gigi Becali l-a adus pe Antonio Semedo la FCSB de la CFR Cluj, în 2008

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Antonio Semedo, dezvăluire incredibilă: “CFR Cluj m-a vândut la FCSB fără să știu!”. Fostul atacant portughez a făcut un anunț uluitor, povestind cum a decurs transferul său din 2008, când a plecat din Gruia și a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Semedo a spus că CFR Cluj i-a transmis că va pleca la FCSB, fără ca jucătorul să fie consultat înainte.

Antonio Semedo, dezvăluire incredibilă: “CFR Cluj m-a vândut la FCSB fără să știu!”

Vestea i-a oferit-o chiar Ioan Andone, care se afla pe banca tehnică a ardelenilor la vremea respectivă.

Atacantul cu 24 de goluri în Liga 1 consideră că decizia neobișnuită a oficialilor din Gruia i-a afectat evoluțiile ulterioare din tricoul FCSB-ului.

”Am semnat cu FCSB pentru că CFR Cluj m-a vândut acolo fără ca măcar eu să ştiu sau să am un cuvânt de spus în asta. Ţin minte şi acum… Aveam meci cu Poli Iaşi şi m-a sunat Andone să îmi spună că eu mă duc la FCSB.

Reclamă

De asta probabil mi-a fost dificil, pentru că nu am greşit eu, nu am gândit-o eu, ci mi-a fost impus transferul.”, a povestit Antonio Semedo, pentru orangesport.ro.

Lusitanul a jucat un singur sezon pentru formația lui Gigi Becali, reușind să înscrie numai 3 goluri în 30 de apariții. Prestația sa nu l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera, așa că Semedo a plecat în vara anului 2009. Ulterior, Antonio Semedo a mai evoluat pentru Unirea Urziceni, Alki Larnaca și Xazar Lankaran.

Semedo are un titlu de campion al României în tricoul lui CFR Cluj, în sezonul 2007/2008. Portughezul a marcat 6 goluri în stagiunea respectivă. De asemena, fostul vârf a câștigat și o Cupă a României alături de ardeleni, în același sezon.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB, „afacere” în doi pentru titlu!

În acest moment, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de FCSB. “Roș-albaștrii” au un meci mai puțin, pe care îl vor juca duminică seara, în Bănie.

Dan Petrescu speră ca oltenii să își joace șansa până la capăt și să lupte pentru locul al doilea din Liga 1.

„Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – contra FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

În cazul în care va câștiga derby-ul din Bănie, FCSB se va apropia din nou la două puncte de CFR, iar lupta pentru titlu va rămâne la fel de strânsă, cu gândul la „finala” din ultima etapă. Însă dacă trupa lui Toni Petrea nu va reuși să învingă pe terenul oltenilor, CFR va face un pas uriaș către cel de-al 5-lea titlu consecutiv.

TOP 3. Clasamentul din Liga 1:

1. CFR Cluj 54p (8 meciuri)
2. FCSB 49p (7 meciuri)
3. Universitatea Craiova 45p (7 meciuri)

Programul meciurilor pentru CFR Cluj:

CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – CFR Cluj

Programul meciurilor pentru FCSB:

Universitatea Craiova – FCSB
FC Voluntari – FCSB
FCSB – CFR Cluj

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și