Închide meniul

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB! „Este o senzație pe care o iubesc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 12:47

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB! „Este o senzație pe care o iubesc

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze

Claudiu Keşeru a plecat de la FCSB / Hepta

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB, printr-un mesaj emoţionant postat pe Facebook. Gigi Becali a fost cel care l-a îndepărtat de la echipă, din cauza salariului considerat foarte mare, 25.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, atacantul de 35 de ani cotat la 900.000 de euro a fost deja prezentat oficial de UTA Arad, după un sezon în care a marcat pentru FCSB 5 goluri în 19 meciuri.

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB

„A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.
Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență. Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului”, a scris Keşeru, pe Facebook.

Claudiu Keşeru a semnat cu UTA

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB. Atacantul de 35 de ani va semna un contract valabil pe 3 ani, urmând să primească un salariu de 180.000 de euro/sezon.

Reclamă

Keșeru a avut de ales între oferta arădenilor și un transfer în Qatar. Chiar dacă în zona Golfului ar fi câștigat mult mai bine – în jur de jumătate de milion de euro – fostul atacant de la Ludogorets a decis să meargă la formația preluată recent de Ilie Poenaru.

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la FCSB, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și