Închide meniul

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea: „CSA Steaua nu este proprietar! A apelat la o șmecherie de doi bani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 16:58

Ludovic Orban cere „finala FCSB – CFR Cluj în Ghencea: „CSA Steaua nu este proprietar! A apelat la o șmecherie de doi bani!

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru titlu în Liga 1

Octavian Popescu (FCSB), în duel cu Ciprian Deac (CFR Cluj) / Hepta

Ludovic Orban (58 de ani) cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul prim-ministru al României s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua, după ce „militarii” întârzie în continuare să îşi dea acceptul la cererea făcută de latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Înțeleg rivalitatea sportivă dintre CSA Steaua și FCSB. Dar nici asta nu poate să stea în picioare ca explicație pentru refuz. Cele două echipe nu sunt în competiție directă. Echipa de fotbal a CSA Steaua nu are voie să joace în liga 1 pentru că este de drept public și legea nu permite lucrul acesta.

Chiar dacă armata a câștigat procesul cu Becali, FCSB este percepută de mulți suporteri ca și continuatoare a echipei Steaua. Ar fi un lucru firesc ca FCSB să joace meciurile de acasă în Ghencea. În plus, este o echipă care se bate an de an la titlu și care participă în competiții europene. Nu văd de ce nu s- ar putea face un contract de utilizare a stadionului de către FCSB și pentru meciurile internaționale ale FCSB. La urma urmei de ce a investit statul în stadioane moderne, nu pentru a oferi publicului spectacole sportive de calitate în condiții civilizate?

Reclamă

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu, în scandalul închirierii stadionului Ghencea

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu. Gigi Becali a lansat un nou atac dur la Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale din România, în contextul scandalului privind închirierea stadionului Ghencea. Beclai a oferit 46.000 de euro pentru ca derby-ul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Am trimis ofertă scrisă prin executor judecătoresc. Nu aveţi grilă, vă dăm grila de la Arena Naţională. Acolo este 23.000 de euro, noi vă dăm dublu şi de 3 ori faţă de Giuleşti. Le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile. Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul.

La cum face el obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate… Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice <<da, bă, e abuz în serviciu>>.

El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

EXCLUSIV | Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei, care nu îşi doresc ca derby-ul CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 să se dispute pe Stadionul Steaua. 25.000 de euro costa un meci pe Ghencea. Iar FCSB îi plăteşte, ca sa joace pe noul stadion confruntarea care ar putea decide campioana!

„(Reporter: Ce ar însemna un meci de titlu pe Ghencea?) Scandal, scandal între Nord şi Sud.. scandal din toate punctele de vedere. (Reporter: Fără scandal nu se poate?) Nu, la noi nu„, a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Astea-s bunuri publice care trebuie să producă bani, nu să ne uitam la ele, să le admirăm… ce bine creşte iarba!„, l-a completat şi Ioan Andone.

Dacă nu va fi primită pe Ghencea, FCSB va merge la Buzău, la meciul cu clujenii lui Dan Petrescu.

Reclamă

„Asta e.. joci un meci acolo (n.r. la Buzău).. măcar ştii că acolo eşti dorit. S-au văzut stăpâni (n.r. generalii Armatei) pe nişte stadioane pe care nu le-au facut ei. Asta e România.. ce să mai discutăm„, a mai spus portarul de legendă al roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și