Închide meniul

VIDEO | Moment special în Italia! În ziua în care Dennis Man a ajuns la Parma, Radu Ştefan este eroul lui Lazio: "Nu caut recorduri!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 18:31

VIDEO | Moment special în Italia! În ziua în care Dennis Man a ajuns la Parma, Radu Ştefan este eroul lui Lazio: "Nu caut recorduri!"

profimediaimages

Radu Ştefan, 13 ani în tricoul lui Lazio

Radu Ştefan joacă din 2008 în tricoul lui Lazio. Clubul său l-a omagiat astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Ştefan: "Nu caut recorduri, vreau să las ceva în urma mea la Lazio"

"Acum 13 ani, Radu Ştefan a devenit jucătorul lui Lazio", este mesajul scris pe contul oficial de Instagram, alături de un clip emoţionant cu cele mai importante momente petrecute de fundaşul român în tricoul echipei din Capitala Italiei.

"Sunt 13 ani de când sunt aici. Nu caut recorduri, vreau să las ceva în urma mea la Lazio", este declaraţia lui Radu Ştefan, care se aude pe fundal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.S. Lazio (@official_sslazio)

Radu Ştefan, la cinci meciuri de un record istoric pentru Lazio

Radu Ştefan este unul dintre jucătorii emblematici ai lui Lazio. El a fost transferat în 2008 de la Dinamo, pentru aproape 5 milioane de euro. În vârstă de 34 de ani, Radu Ştefan a câştigat şase trofee cu Lazio: de trei ori Cupa Italiei (2009, 2013, 2019) şi de trei ori Supercupa (2009, 2017 şi 2019).

Reclamă

La începutul lui ianuarie, Radu a bifat 320 de meciuri în campionat, record pentru clubul italian. El este pe cale să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri în toată istoria lui Lazio. Radu Ştefan a adunat până 396 de prezenţe, în care a marcat şi opt goluri, în timp ce liderul actual, Giuseppe Favalli, are 401 meciuri în tricoul lui Lazio.

La vară, Radu ar putea pleca din Italia. El ar putea deveni rival cu Dan Petrescu şi Marius Şumudică. Fenerbahce este printre cluburile care îl doresc.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și