Închide meniul

VIDEO. Noua "perlă" a lui Gică Hagi. Îl cheamă Ianis Malama, are 16 ani şi a marcat un gol de generic. "Nu că e bun, e extraordinar!"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 7:30

Reclamă
VIDEO. Noua "perlă" a lui Gică Hagi. Îl cheamă Ianis Malama, are 16 ani şi a marcat un gol de generic. "Nu că e bun, e extraordinar!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi, patron Viitorul

Ianis Hagi are un urmaş de seamă la Viitorul. Ianis Malama îi calcă pe urme fiului "Regelui" şi a marcat un gol uluitor, de la 40 de metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Malama, gol de la 40 de metri în Viitorul U17-FC Voluntari U17

Momentul a avut loc în meciul dintre Viitorul U17 – FC Voluntari U17 din Liga Elitelor, încheiat cu victoria gazdelor, cu 4-1.

"Reușita sa amintește de execuțiile de odinioară ale lui Gică Hagi”, a scris Viitorul pe pagina de Facebook.

Gică Hagi, despre Iulian Malama: "Nu că e bun, e extraordinar!

Gică Hagi l-a lăudat pe Malama încă de acum doi ani, când le-a atras atenţia adevarsilor că vor avea viaţă grea cu puştiul Viitorului.

Reclamă

"Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!”, spunea Hagi în 2019, citat de gsp.ro.

Puştiul Viitorului se mândreşte cu realizările sale pe contul de Instagram, unde şi-a pus şi numărul favorit: 10. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Malama (@ianismalama10)

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și