Închide meniul

America Express, din nou lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2023, 13:12 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 15:28

America Express, din nou lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor

America Express, lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor

America Express s-a situat pe locul întâi în topul audiențelor / Antena 1

America Express, din nou lider de audiență. Final strâns al cursei pentru refacerea echipelor aseară, la America Express. După reunirea perechilor, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost foarte aproape de Aris și Alexia Eram, care au reușit, însă, să facă autostopul și pe ultima sută de metri, câștigând astfel întrecerea. În această seară urmează lupta pentru singura imunitate a etapei, o cursă în care concurenții vor trebui… să se țină bine. La propriu, pentru că proba de rodeo va fi un obstacol greu de trecut!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

America Express, din nou lider de audiență

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:04, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.1 puncte de rating și o cotă de piață de 22.2%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.5 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%.

Și la orașe, America Express s-a situat pe locul întâi în topul audiențelor, cu 6 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului doi, Pro TV, obținea 4.6 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență și la nivel național, cu 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.4%, postul de pe locul secund, ProTV, înregistrând 5.1 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:47, emisiunea a fost urmărită de peste 1,3 milion de telespectatori.

Finalul cursei a adus victoria lui Aris și Alexia Eram

Ieri seară, echipele schimbate au trecut prin cele mai variate probe – de la construirea unor tobe tradiționale argentiniene la reconstituirea ritualului dedicat unui sfânt din credința localnicilor, cea mai mare provocare dovedindu-se, însă, autostopul. Finalul strâns al cursei, care a culminat cu reunirea perechilor, a adus victoria lui Aris și a Alexiei Eram. Ce premiu vine la pachet cu această victorie telespectatorii vor afla în această seară, când urmează și jocul pentru cea de-a doua amuletă, dar și cursa pentru singura imunitate a acestei etape. O cursă în care concurenții vor trebui… să se țină bine la propriu! Pentru că proba de rodeo va fi un obstacol greu de trecut.

Nu știu dacă pot să fac față. Am încercat o data și a fost îngrozitor”, a spus Romică Țociu. ”Eu nu am mai făcut asta niciodată, doar am văzut în filme”, a povestit Laura Giurcanu. ”Habar n-avem cum se face asta, nici eu, nici Mike”, a mărturisit Iulia Albu. Proba este cu atât mai dificilă cu cât fiecare ratare în arena de rodeo înseamnă penalizări cu noi misiuni de îndeplinit, ceea ce complică traseul echipelor.

Reclamă

Cine va câștiga imunitatea celei de-a opta etape din America Express telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național
Perioada 11 decembrie 2023

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și