Închide meniul

Ana Bogdan, eliminată de Victoria Azarenka de la Roland Garros, după un duel-maraton! Românca a servit pentru meci în setul al doilea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 mai 2022, 17:44

Ana Bogdan, eliminată de Victoria Azarenka de la Roland Garros, după un duel-maraton! Românca a servit pentru meci în setul al doilea

Ana Bogdan s-a calificat în finala turneului WTA de la Varşovia

Ana Bogdan, în timpul unui meci | Profimedia

Ana Bogdan a fost eliminată de Victoria Azarenka în primul tur de la Roland Garros, la finalul unui meci-maraton, de 3 ore și două minute. Jucătoarea româncă a pierdut în setul decisiv, scor 7-6(7), 6-7(1), 2-6, deși în setul al doilea a servit pentru meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan (29 de ani, 93 WTA) a părăsit Grand Slam-ul de la Paris încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA).

Ana Bogdan, eliminată de Victoria Azarenka de la Roland Garros

Românca a avut o prestație excelentă în primul set, reușind să se impună la tie-break, scor 7-6(7). Cele două jucătoare au mers cap la cap și în partea secundă, ajungând din nou la tie-break. De această dată, Azarenka s-a impus categoric, scor 7-6(7-1).

Ana Bogdan a servit pentru meci în setul al doilea, la scorul de 6-5, dar sportiva din Belarus a reușit rebreak-ul.

Cu un moral mult mai bun, Azarenka a controlat setul decisiv și a reușit să câștige cu 6-2, avansând în turul al doilea de la Roland Garros.

Reclamă

Victoria Azarenka a început să tremure după setul pierdut cu Ana Bogdan

Victoria Azarenka a început să tremure în pauza dintre primele două seturi, în timpul meciului cu Ana Bogdan, de la Roland Garros. Bielorusa a fost surprinsă cu lacrimi în ochi şi cu mişcări necontrolate ale mâinilor.

Azarenka a condus-o în primul set pe Ana Bogdan cu 5-2, cu două break-uri, dar românca a revenit la 5-5, pierzându-şi apoi din nou serviciu. Vika a servit din nou pentru set, dar românca a împins meciul în tie-break.

Acolo, Azarenka a avut din nou un avantaj uriaş, 6-3, dar a ratat trei mingi de set. Bogdan a revenit din nou senzaţional şi şi-a însuşit prima manşă.

Reclamă 4 / 0/3

Au urmat momente dificile pentru Victoria Azarenka. Ea a început să tremure pe scaun, având nevoie şi de o pauza de vestiar. Nu este prima oară când Azarenka trece prin asemenea clipe grele.

Victoria Azarenka a plecat de pe teren în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova

Victoria Azarenka a fost protagonista unui moment incredibil în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova de la Miami Open. Sportiva din Belarus a părăsit terenul în timpul duelului, după 47 de minute, şi a anunţat că abandonează.

Victoria Azarenka a uimit lumea tenisului. Sportiva a decis să abandoneze pur şi simplu în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova. Fără să ceară time-out medical, aceasta şi-a luat echipamentul şi a anunţat decizia. Fanii au răbufnit după ce au văzut momentul.

Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din turul doi de la Roland Garros

Simona Halep se va lupta cu Ana Konjuh (Croația, 66 WTA) în primul tur de la Roland Garros 2022.

Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din turul doi de la Roland Garros. Dacă va trece de Schunk, Simo se va duela cu Qinwen Zheng, care a trecut entuziasmant de Maryna Zanevska.

Sportiva din China s-a impus cu 6-3, 6-1, într-o oră şi 11 minute. Principala armă a asiaticei a fost serviciul, ea reuşind şase aşi şi având un procentaj de 95% pe primul. De altfel, ea nu a avut de apărat decât o minge de break, pe care a salvat-o.

Simona Halep şi Qinwen Zheng ar putea să se întâlnească pentru a doua oară în carieră în turul secund de la Roland Garros. Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo la câştigat.

Reclamă

Atunci, în semifinale, Simona s-a impus cu 6-3, 6-2. Ea a avansat în finala de la antipozi, unde a trecut de Kudermetova, obţinând singurul ei trofeu de până acum, din 2022.

Simona Halep visează la Roland Garros

Simo e considerată de bookmakeri a doua favorită la Paris, după Iga Swiatek, și ea visează la un nou trofeu, după cel câștigat în 2018.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și