Închide meniul
Foto

Irina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real”

Publicat: 24 mai 2024, 17:41

Reclamă
Irina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real”

Irina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene

Colaj Instagram

Irina Deleanu este în extaz după Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Budapesta. Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, a afirmat, după ce România a ocupat prima poziţie în clasamentul pe medalii la junioare la Campionatele Europene de la Budapesta, că nu realizează încă dimensiunea performanţei obţinute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă mai cred că este un vis, mă ciupesc efectiv să văd dacă mai sunt în realitate. S-a întâmplat ceva incredibil aici, la acest Campionat European de la Budapesta, nu numai pentru ritmica românească, dar şi pentru Amalia, care ne-a demonstrat încă o dată valoarea ei ca gimnastă şi puterea imensă interioară de care a dat dovadă. Este de prisos să mai spun că este istorie pentru România! Niciodată, la niciun campionat mare, România nu a obţinut nici patru medalii, nici această culoare frumoasă, aur, de patru ori! Bucuria este imensă, de altfel se citeşte pe feţele noastre„, a declarat Deleanu, conform paginii oficiale de Facebook a FRGR.

Irina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene

Această imensă reuşită vine cu o responsabilitate şi mai mare pentru viitor şi pentru cum vor decurge investiţiile în pregătire pentru Jocurile Olimpice din 2028. Dumnezeu creează culoar numai celor care muncesc, care se ajută singuri, în primul rând şi care se abandonează în mâinile Lui. E intens, ştiu, pentru că este religios şi nu toată lumea crede. Dar asta este ceea ce s-a întâmplat cu Amalia după Cupa Europei, unde nu a reuşit niciun aur!„, a adăugat Irina Deleanu, conform agerpres.ro.

România a câştigat titlul de campioană europeană de junioare pe echipe la gimnastică ritmică, miercuri, la Budapesta, o performanţă istorică pentru ţara noastră. Totodată, Amalia Lică, antrenată de Adriana Mitroi, a cucerit nu mai puţin de 4 din cele 5 medalii de aur puse la bătaie. Ea a devenit campioana Europei la cerc, măciuci şi panglică, dar şi în proba pe echipe, alături de Lisa Garac. Aceasta a ocupat, la rândul ei, locul 5 în finala europeană de la minge.

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani. Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

Reclamă
Reclamă 4

Irina Deleanu a dezvăluit că este extrem de atentă la ce mânâncă şi că face foarte mult sport pentru a fi în formă. Totodată, Irina Deleanu a recunoscut că nu a ţinut diete stricte niciodată, deşi a avut probleme cu greutatea.

Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa, fizic, pot să duc tot ce am de dus. Mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse.

Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă. Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. După 40 de ani, femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu„, a spus Irina Deleanu.

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:48

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

20:47

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

20:44

România – Ucraina, LIVE TEXT (16:00)! „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

20:20

LIVE TEXTSlovenia – Danemarca 1-1. Janza a marcat în minutul 77. Eriksen deschise scorul după o fază de senzaţie

20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și