Închide meniul

Celebrul milionar român care are avion privat, dar merge cu metroul şi autobuzul: „Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină!”

Publicat: 19 septembrie 2024, 16:48

Reclamă
Celebrul milionar român care are avion privat, dar merge cu metroul şi autobuzul: „Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină!

Celebrul milionar român care are avion privat, dar merge cu metroul şi autobuzul

Valeriu Iftime, la un meci / Mediafax Foto / Ionuț TABULTOC/SPORT PICTURES via Hepta

Celebrul milionar român care are avion privat, dar merge cu metroul şi autobuzul este Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că preferă transportul în comun atunci când vine în Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre companiile pe care le deţine Iftime are propriul ei avion, dar milionarul român nu îl foloseşte prea des.

Celebrul milionar român care are avion privat, dar merge cu metroul şi autobuzul: „Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină!”

Da, eu merg cu metroul în București. Trebuie să fii puțin obraznic să mergi cu mașina în unele zone. E un avion mic al companiei… E complicat dacă ai un contract în Arabia, în Constanța… Când m-am dus la Paris prima dată, în ’95-’96, aveam un prieten care stătea în centru și mi-a zis să luăm metroul.

«Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină!». Acum, când mă duc într-un oraș mare, trebuie să fii cumva… În București, folosesc autobuzul, am traseele mele, apoi metroul și ridesharing. Dacă fac o socoteală, ies mult mai ieftin decât dacă aș merge cu mașina, s-o parchez, șofer…”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Valeriu Iftime are o avere estimată la 22-24 de milioane de euro. Milionarul din Botoşani susţinea că a pierdut circa 14 milioane de euro din fotbal. Iftime a dezvăluit că în ultimele sezoane echipa a fost pe deficit. Totuşi, FC Botoşani s-a salvat sezonul trecut, in extremis, de la retrogradare.

Reclamă
Reclamă

Botoşani a învins-o pe Mioveni la baraj. Bogdan Andone se afla pe banca Botoşaniului atunci când moldovenii au disputat barajul cu Mioveni.

După ce a salvat-o de la retrogradare pe Botoşani, Bogdan Andone s-a despărţit de echipa lui Iftime. Iftime a fost nemulţumit de jocul echipei şi de rezultate şi a decis să îl schimbe pe Andone. Despărţirea l-a costat însă pe Iftime circa 100.000 de euro. În prezent Liviu Ciobotariu, fostul antrenor al lui Sepsi, o pregăteşte pe FC Botoşani.

Nici Ciobotariu nu a reuşit să aducă revirimentul pentru echipa lui Iftime. În momentul de faţă FC Botoşani se află pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil. După 8 meciuri disputate, FC Botoşani are numai 6 puncte. Moldovenii au de disputat o restanţă cu FCSB.

Reclamă

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Care e cea mai mare greşeală făcută în fotbal

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Iftime a susţinut că „gaura” în urma campionatului trecut este de 3 milioane de euro.

Iftime a scos echipa la vânzare, dar a subliniat că nu a primit nicio ofertă serioasă. Ceruse o scrisoare de garanţie de 3 milioane de euro, dar nu i-a oferit nimeni una.

„(n.r: Domnule Iftime, în cei 20 de ani care e cea mai mare greșeală?) Anul trecut când am crezut în Croitoru, că face o echipă nouă. Și m-a costat mult… Mersul până la retrogradare, a fost o greșeală colosală! (n.r. V-a costat moral sau și material?) Material foarte tare! (n.r: Cam cât e gaura?) Trei milioane… Și ele se continuă. Foarte mulți bani pierduți pentru un gest de neatenție. Plus că eu am crezut că mă las… Voiam să mă las și găseam altceva ce să fac. Aveam proiectele mele personale. Am căutat doi ani să o vând.

Am avut tot felul de panglicari care-mi povesteau că vin să facă bani. Când îi aud că vor să facă bani cu echipa din Botoșani eu intru în pământ! Gata, uită! Am cerut trei milioane de euro prin scrisoare de garanție pentru trei ani. N-a adus nimeni… Am zis că le mai dau eu un milion, dar să-mi garanteze că-mi țin fotbalul. N-am găsit pe nimeni”, a declarat Valeriu Iftime pentru sursa citată mai sus.

În afară de fotbal, Valeriu Iftime are afaceri în imobiliare şi în domeniul energiei. Recent, Iftime a intrat şi în politică. A candidat pentru şefia Consiliului Judeţean Botoşani şi a reuşit să câştige, la limită, alegerile. Diferenţa dintre Iftime şi principalul său contracandidat a fost de circa 230 de voturi.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și