Închide meniul
Foto

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Publicat: 21 mai 2024, 13:09

Reclamă
Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră

Vica Blochina/ Instagram

Au ieşit la iveală detalii despre cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră, cu care a avut o relaţie timp de 16 ani. Giovanni Becali a dezvăluit cum a luat naştere relaţia dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina s-a iubit timp de 16 ani cu Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României. Din relaţia celor doi a luat naştere şi un băiat, pe nume Edan, care acum este adolescent şi locuieşte alături de tatăl lui.

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Giovanni Becali, un apropiat al lui Victor Piţurcă, a spus totul despre momentul în care fostul selecţioner a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină amantă. „Piţi”, alături de fraţii Becali, deţineau clubul Melody, unul dintre cele mai exclusiviste din Bucureşti, din anii 90′.

Vica a fost balerină la clubul deţinut de aceştia în Bucureşti, astfel că acolo a luat naştere relaţie extraconjugală cu Victor Piţurcă, cel care era căsătorit.

Când le spuneam la ăștia că, până în anii ’75-’76, a fost Elveția Europei ei nu cred. Bă, aveam Melody, care eu l-am cumpărat în ’90 și ceva, cu frate-miu (n.r. Victor Becali), cu Pițurcă… de la Păunescu (n.r. de la Viorel Păunescu l-a cumpărat).

Reclamă
Reclamă 4

L-am ținut 5-6 ani. Păi de unde a cunoscut-o Pițurcă pe nevastă-sa (n.r. amanta), pe lituaniancă? Pe Vica? Acolo…”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul unui podcast.

Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune

Cea mai cunoscută amantă din România are o nouă pasiune. Vica Blochina s-a apropiat de numerologie. Lituanianca mărturisea nu cu mult timp în urmă că a încetat să mai aibă orice fel de relaţie cu Victor Piţurcă în urmă cu 16 ani, când povestea lor, care a durat tot 16 ani, s-a încheiat.

Vica Blochina şi-a dezvăluit noua pasiune. Ea a şi început să facă diverse postări pe contul ei de Instagram în care promovează numerologia. Vica Blochina dezvăluia că se întreţine acum din colaborările pe care le are cu diverse brand-uri.

Reclamă

„Îmi doresc să fac ceva ce duce la rezultat. Nu-mi place să mă duc la psihologi sau la coachi, care te învaţă nişte lucruri foarte mişto. Să stai în oglindă şi să spui ‘Sunt slabă, sunt slabă, sunt slabă’ când tu eşti grasă. Un om fericit în viaţă este unul care ştie ce vrea”, a declarat Vica Blochina în emisiunea Xtra Night Show.

Vica Blochina i-a sfătuit pe cei care îşi doresc să aibă mulţi bani cum să ajungă la acest obiectiv. „Renunţă să controlezi totul, asta te împiedică să creşti. Câştigurile tale cele mai mari le REALIZEZI atunci când nu te restricţionezi”, a susţinut Vica Blochina pe Instagram.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și