Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Publicat: 1 mai 2024, 17:06

Reclamă
Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Mădălina Ghenea, cel mai "fierbinte" pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov!

Mădălina Ghenea / Instagram

Mădălina Ghenea a realizat cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Frumoasa româncă s-a pozat într-un costum de baie provocator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a postat fotografiile pe Instagram, acolo unde e urmărită de 1.2 milioane de persoane. Peste 12.000 de like-uri a strâns Mădălina Ghenea într-o singură oră de la publicarea pozelor. (IMAGINILE INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Mădălina Ghenea a avut o relaţie, cel mai recent, cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov. Cei doi s-au despărţit, iar ulterior Dimitrov a apărut alături de Alize Lim, fosta iubită a lui Tony Parker.

Grigor Dimitrov este recunoscut ca un adevărat Casanova în lumea sportului. El a avut o relaţie cu Maria Sharapova şi ar fi fost în trecut şi cu Serena Williams.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care şi Gerard Butler. Ea are un copil alături de Matei Stratan, un om de afaceri din România.

Reclamă

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are 1.2 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Reclamă 4 / 0/3

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul.

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și