Închide meniul

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2024, 9:05

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami

Carlos Alcaraz şi Grigor Dimitrov, la fileu / Profimediaimages

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, a fost eliminat de bulgarul Grigor Dimitrov în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), în două seturi, 6-2, 6-4, într-o partidă disputată joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz, principalul favorit al competiţiei din Florida, venise la Miami aureolat de succesul de la Indian Wells (California), unde a reuşit să-şi apere titlul în urmă cu două săptămâni.

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami

Ibericul nu a putut face faţă însă jocului deosebit de incisiv etalat încă din debutul meciului de Dimitrov, care a reuşit în total 24 de „winners”, încheind socotelile cu Alcaraz după o oră şi 34 de minute de joc, sub privirile unor celebrităţi precum Mike Tyson şi Jimmy Butler, care s-au aflat în tribune, anunţă agerpres.ro.

Bulgarul, care luptă pentru al doilea său titlu de categoria Masters 1.000, după cel cucerit la Cincinnati (Ohio) în 2017, îl va înfrunta sâmbătă în semifinale pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial şi campionul olimpic en titre.

Zverev a dispus la rândul său joi, cu 6-3, 7-5, de ungurul Fabian Marozsan (locul 57 ATP), cel care eliminase în tururile precedente doi jucători din Top 10 ATP: danezul Holger Rune şi australianul Alex de Minaur.

Reclamă

Finalist la Miami în 2018, Zverev a comis doar 10 erori neforţate, faţă de 23 ale lui Marozsan, învingându-l pe reprezentantul Ungariei în 97 de minute de joc.

Germanul a cucerit 21 de titluri în circuitul profesionist şi speră să-şi treacă săptămâna aceasta în palmares al şaselea trofeu ATP Masters 1.000 şi primul după cel obţinut în 2021 la Cincinnati.

În cealaltă semifinală de la Miami se vor înfrunta italianul Jannik Sinner şi rusul Daniil Medvedev, într-o reeditare a finalei Openului Australiei, câştigată de Sinner în luna ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic

Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Numărul 1 ATP a făcut anunţul, prin intermediul unei postări emoţionante de pe contul său de Instagram.

„Nole” şi Goran Ivanisevic lucrau împreună încă din 2018, iar fostul câştigător de la Wimbledon 2001 a avut un rol uriaş în revenirea sârbului la cel mai înalt nivel, după o perioadă complicată a carierei.

Îmi amintesc foarte bine momentul în care l-am invitat pe Goran să se alăture echipei. Se întâmpla în 2018, iar eu şi Marian (n.r. Vajda) căutam să inovăm şi să aducem puţină magie acestei perechi. Nu doar că am adus serviciul, ci şi multe râsete, distracţie, ani în care am terminat pe primul loc în clasament, multe recorduri doborâte, alte 12 Grand Slamuri (şi câteva finale) de atunci. Am menţionat că şi puţină dramă?

Eu şi Goran am decis să nu mai lucrăm în urmă cu câteva zile. Chimia noastră de pe teren a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastră a fost mereu tare ca o piatră. Mulţumesc pentru tot, prietene. Te iubesc”, a scris Novak Djokovic, pe contul său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și