Închide meniul
Foto

„Un om cu caracter” Unul dintre cei mai cunoscuţi români, devastat după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă”

Publicat: 15 aprilie 2024, 17:24

Reclamă
„Un om cu caracter” Unul dintre cei mai cunoscuţi români, devastat după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă”

Unul dintre cei mai cunoscuţi români, devastat după moartea lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu, în centru

Unul dintre cei mai cunoscuţi români e devastat după moartea lui Costel Corduneanu. Serghei Mizil, fiul fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil, a reacţionat pe Facebook după decesul liderului Cordunenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serghei Niculescu Mizil era bun prieten cu Costel Corduneanu. Fiul lui Paul Niculescu Mizil este un cunoscut personaj monden. După Revoluţia din 1989, care a dus şi la arestarea ulterioară a lui Paul Niculescu Mizil, Serghei Mizil a devenit om de afaceri. În perioada comunistă, Serghei Mizil era pictor.

„Un om cu caracter” Unul dintre cei mai cunoscuţi români, devastat după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă”

O zi tristă pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun şi-un om cu caracter. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Serghei Niculescu Mizil pe Facebook.

Cunoscutul afacerist a postat pe contul său două poze în care apărea alături de Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a încetat din viaţă astăzi, la 54 de ani. Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş, după ce suferise o operaţie la inimă.

Reclamă

Înainte de a deveni lider interlop, Costel Corduneanu a fost un luptător apreciat al României! El a participat la două Jocuri Olimpice, alături de Leonard Doroftei

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. El a fost campion mondial la cadeţi şi vicecampion european la lupte.

Costel Corduneanu a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Costel Corduneanu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Barcelona (1992) şi de la Atlanta, din 1996. El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit.

Reclamă 4 / 0/3

La Jocurile Olimpice de la Barcelona s-a clasat pe locul 9, iar la Jocurile Olimpice de la Atlanta s-a clasat pe locul 14.

Leonard Doroftei: „Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună”

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, spunea Leonard Doroftei.

Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani. Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, declara actuala soţie a lui Costel Corduneanu, Graţiela, după ce apăruse în presă că soţul ei s-ar fi zbătut între viaţă şi moarte.

Costel Corduneanu era căsătorit cu Graţiela, cu care avea trei copii. În trecut a fost căsătorit cu Alina Bogdan. Divorţul a fost pronunţat în 2011, iar judecătorii au decis că a fost culpă exclusivă a femeii. Aceasta s-a mutat în Statele Unite după despărţirea de fostul sportiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și