Închide meniul

Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria: „Pe ăsta îl ‘cardesc’, n-am cum să nu-l rezolv”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 22:54 / Actualizat: 6 iunie 2023, 7:36

Reclamă
Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria: „Pe ăsta îl cardesc, n-am cum să nu-l rezolv

Marius Şumudică dă primul "tun" la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a fost la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria. Totul se întâmpla în 2002, când a marcat 28 de goluri pentru Debrecen în 36 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a făcut senzaţie în acel sezon pentru Debrecen, Şumudică a avut probleme cu mai mulţi interlopi din Ungaria. Acesta a dezvăluit o întâmplare din acea perioadă.

Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria

„Într-o dimineață, aud alarma pe la mașină. Când mă uit de la etajul doi, erau unii tatuați, „cefoși”, beți. Aveam un Hyundai Santa Fe. Când au văzut numărul de România, mi-au dat vreo doi pumni de mi-au rupt oglinzile, mai atârnau ălea numai de fire! Zic: „Ia uite, bă, băiatule, nu puteam s-o bag în garaj?!”. L-am văzut doar pe unul, era mai schilod, cred că era drogat sau beat.

Am zis: „Pe ăsta îl «cardesc», n-am cum să nu-l rezolv!”. Da’ când m-am uitat în spate și am văzut că mai sunt vreo patru „cefoși”, zic hopa! M-am băgat în plapumă la loc. Zic: „E groasă, stai, că pe urmă trebuie să-mi pun dinții. Bagă-te la loc!”, a spus Marius Şumudică la gsp.ro.

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Antrenorul lui Al-Raed a dezvăluit că suferă de insomnii, şi nu poate dormi mai mult de patru ore pe noapte. De asemenea, tehnicianul a declarat că antrenează într-un oraş în care oamenii sunt extrem de religioşi, şi au anumite reguli bine-stabilite.

Reclamă

Marius Şumudică o antrenează pe Al-Raed din vara anului trecut. În acest sezon, formaţia tehnicianului român s-a clasat pe locul 10, în prima ligă din Arabia Saudită.

„Nu e confortabil! Ei vara fug din zona aceasta, în Damac, unde antrenează Comin Contra. Aici sunt peste 50 de grade vara.

Oraşul în care sunt e foarte religios. În alte oraşe mari e mai multă deschidere, dar aici au rămas foarte religioşi. Asta e viaţa lor cotidiană, şi meciurile sunt puse în funcţie de rugăciuni. Mă retrag, îi respect, sunt nişte oameni ok, sunt religii şi religii, trebuie respectate. Şi ei mă respectă pe mine, îmi respectă religia.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Cum îţi petreci timpul liber) Nu fac nimic, doar fotbal. Nu sunt adeptul filmelor, nu am răbdare. Mai stau cu soţia sau copii. Citesc foarte mult, mă întâlnesc cu staff-ul să discut despre pregătire. În general nu ies din hotel. Mă duc cu vreo 2-3 ore înainte de meci la stadion. După mă întorc seara la hotel.

Într-o săptămână, numai fotbal. Cred că şi d-aia am insomnii, dorm câte 3-4 ore pe noapte, nu pot să mă odihnesc. Nu pot s-o numesc depresie, nici atac de panică, n-am probleme de genul acesta, dar sunt foarte agitat. Poate şi din cauza situaţiei de la echipă, am pierdut jucători, transferuri închise, diferite probleme. M-au măcinat”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și