Închide meniul

Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge

Publicat: 8 mai 2024, 22:26

Reclamă
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge

Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge

Jucătorii Fiorentinei, după ce s-au calificat în finala Conference League pentru al doilea an la rând / Profimedia

Fiorentina s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu FC Bruges, 1-1, miercuri seara, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa viola câştigase în primul meci, pe „Artemio Franchi”, cu 3-2.

Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge

Gazdele au deschis scorul pe Jan Breydelstadion, prin Hans Vanaken (20), echipa italiană egalând pe finalul timpului regulamentar, prin Lucas Beltran (85 – penalty), potrivit agerpres.ro.

De remarcat însă că oaspeţii au avut nu mai puţin de trei bare în acest meci, două prin Christian Kouamé (35, 75) şi una prin Cristiano Biraghi (74).

FC Bruges a încheiat meciul în zece oameni, Denis Odoi primind al doilea cartonaş galben (90+4).

Reclamă

Finala este programată în data de 29 mai, la Atena, pe AEK Arena.

Joi seara (22:00) va avea loc manşa secundă a celeilalte semifinale, dintre Olympiakos Pireu şi Aston Villa (4-2 în tur).

Reclamă 4 / 0/3

Fiorentina a pierdut finala de anul trecut, în faţa formaţiei engleze West Ham United.

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă cu Fiorentina pentru Louis Munteanu!

Gigi Becali şi Dan Şucu vor duce o luptă strânsă pentru Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina care evoluează sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi în acest sezon.

Campion în Liga 1 cu Farul sezonul trecut, Louis Munteanu a rămas unul dintre jucătorii apreciaţi din campionatul intern, iar FCSB şi Rapid sunt dispuse să bage mâna în buzunar pentru transferul atacantului de 21 de ani.

Potrivit fanatik.ro, Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro, dar Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa destinaţiei acestuia. Sursa mai sus menţionată susţine că ceva mai avansate sunt negocierile cu FCSB, dar acest lucru nu o scoate din calcul pe Rapid.

În acest sezon din Liga 1, Louis Munteanu a evoluat în 28 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi şi a marcat opt goluri, trei dintre acestea fiind marcate în play-off.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” Vezi toate știrile
Citește și