Închide meniul

„E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 17:33

Reclamă
„E ceva ciudat la acest copil! Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves

Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves

Ianis Hagi, pe Arena Naţională, după ce România s-a calificat la EURO 2024/ Profimedia

Lucian Sânmărtean ştie motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi este rezervă neutilizată la Alaves. Fostul internaţional a declarat că evoluţiile fiului „Regelui” din preliminarii îl vor propulsa pe acesta la Campionatul European din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează un sezon extrem de modest la Alaves, echipă la care a fost împrumutat de Rangers la începutul sezonului. Acesta nu a mai fost titular de la jumătatea lunii ianuarie, dintr-un meci din Cupa Spaniei al echipei sale.

Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves

Lucian Sânmărtean a analizat situaţia lui Ianis Hagi, cu mai puţin de două luni rămase până la startul Campionatului European. Fostul internaţional susţine că se întâmplă ceva „ciudat” cu fiul „Regelui”, deoarece acesta are evoluţii extrem de bune atunci când joacă la echipa naţională, deşi este rezervă la Alaves.

Sânmărtean a mai declarat că evoluţiile lui Ianis Hagi de la naţională sunt surprinzătoare, dat fiind faptul că acesta are puţine minute bifate la echipa sa de club.

„Este ceva ciudat la copilul ăsta. Jocurile la echipa națională sunt foarte bune. Faptul că nu performează la echipa lui de club sunt alte motive. Poate ca să nu se accidenteze, să nu rateze un turneu final, dar acest copil performează la echipa națională. Pentru mine este surprinzător. Fără să ai meciuri la club, să vii la echipa națională și să fii de impact.

Reclamă

El răspunde cu goluri, cu evoluții concludente la echipa națională și nu poți să îl omiți”, a declarat Lucian Sânmărtean, conform prosport.ro.

Ianis Hagi a bifat, în total, 33 de meciuri la echipa naţională. În preliminariile EURO 2024, internaţionalul român de 25 de ani a marcat două goluri, în partidele cu Israel şi Andorra, reuşind de asemenea să ofere şi două pase decisive. De asemenea, fiul „Regelui” a marcat şi în duelul amical al „tricolorilor” cu Columbia, de la Madrid, duel care s-a disputat luna trecută.

Anunț despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent

A fost făcut anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Mijlocașul echipei naționale este tot mai aproape de o mutare uriașă, în fotbalul european. Clubul care se luptă pentru semnătura „Prințului” este Galatasaray, echipă la care tatăl lui Ianis, Gică Hagi, a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, jurnaliștii de la All Transfer au anunțat faptul că echipa din Turcia a ajuns la un „acord total” cu Rangers, pentru transferul lui Ianis Hagi. Totuși, sursa menționată nu a dat detalii despre suma de transfer.

”Galatasaray SK a ajuns la un acord total pentru a semna cu mijlocașul român Ianis Hagi. Nici o taxă nu a fost dezvăluită încă despre acordul său, dar Rangers se așteaptă ca el să se întoarcă înapoi la Glasgow înainte de a merge la vizita medicală în Turcia”, a fost anunțul făcut.

Oficialii de la Rangers, clubul care îl deține pe Ianis, par tot mai interesați de un transfer al românului, dat fiind faptul că acesta nu a impresionat în actualul sezon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și