Închide meniul

Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia – România, contestat! Verdictul specialistului: „Asta spune regulamentul”

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2024, 9:24

Reclamă
Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia – România, contestat! Verdictul specialistului: „Asta spune regulamentul

Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia - România, contestat! Verdictul specialistului: "Asta spune regulamentul"

Kevin De Bruyne a marcat al doilea gol al Belgiei în meciul cu România / Profimedia

Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia – România a fost contestat de fostul arbitru român, Cristi Balaj. Ciprian Marica, fostul atacant al României, a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis actualul preşedinte al celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia a câştigat duelul cu România cu 2-0, graţie golurilor marcate de Tielemans şi De Bruyne. Reuşita starului de la Manchester City a ridicat însă mai multe semne de întrebare, din cauza unei intrări dure asupra portarului Florin Niţă.

Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia – România, contestat! Verdictul specialistului: „Asta spune regulamentul”

Marica susţine că Balaj i-a transmis că arbitrul putea să fluierul fault în atac la reuşita belgianului din minutul 80. Florin Niţă a fost învins prin alunecare de starul lui Manchester City, care a intrat direct în portarul român:

„Mi-a scris Cristi Balaj imediat după joc vis-a-vis de golul al doilea marcat de De Bruyne. Spune că este fault, este imprudență, De Bruyne se duce cu talpa pe genunchiul și spune că ar putea fi fault în atac.

Balaj îmi scrie așa: ’A jucat mingea într-o manieră imprudentă, asta e la regulament’. Să ne uităm atent, vine cu talpa pe tibia lui Niță. Penalty nu cred că a fost, e un contact corp la corp. Așa spune un arbitru, tind să cred și să iau în seamă”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Poate România să se califice?” Kevin De Bruyne a răspuns fără să ezite, după victoria Belgiei la EURO 2024

Kevin De Bruyne a răspuns fără să ezite, după victoria Belgiei la EURO 2024, atunci când a vorbit despre şansele României de calificare în optimile de finală.

La finalul partidei, Kevin De Bruyne a fost întrebat dacă „tricolorii” lui Edi Iordănescu se mai pot califica în optimile de finală ale turneului final din Germania, iar starul lui Manchester City a răspuns fără să ezite:

„Da, poate. Eu cred că poate să se califice”, a spus Kevin De Bruyne, la finalul meciului.

Reclamă

Kevin De Bruyne este de părere că echipa sa a jucat mai bine decât în partida cu Slovacia şi crede că Belgia ar fi trebuit să înscrie mai multe goluri:

„Cred că am jucat puțin mai bine decât în primul meci. Am creat puțin mai mult. La începutul reprizei secunde am avut câteva ocazii.

Ar fi trebuit să înscriem puțin mai mult, dar energia a fost acolo și performanța a fost bună.

Cred că azi am jucat puțin mai ofensiv. Am reușit să-l trimitem pe Castagne sus pe dreapta și l-am găsit adesea pe Dodi Lukebakio între linii”, a mai spus starul lui Manchester City, citat de voetbalnieuws.be.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și