Închide meniul

„A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 14:21

Reclamă
„A semnat! Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro

https://as.ro/fotbal/fotbal-extern/denis-dragus-gol-fabulos-in-trabzonspor-gaziantep-s-a-distrat-cu-echipa-care-vrea-sa-il-transfere-a-marcat-si-deian-sorescu-397187.html

Denis Drăguş, la finalul unui meci al lui Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş. Atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit o mutare spectaculoasă chiar înainte de EURO 2024. Fostul său antrenor a venit cu detalii de ultimă oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Standard Liege ar fi acceptat oferta celor de la Trabzonspor, pentru Denis Drăguş. Belgienii vor încasa în schimbul internaţionalului român aproximativ două milioane de euro, sumă la care se vor adăuga şi bonusuri.

Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş

Împrumutat la Gaziantep, Drăguş a avut evoluţii spectaculoase în această ediţie de campionat. În cele 40 de meciuri din toate competiţiile a înscris 16 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Marius Şumudică l-a dat de gol pe Denis Drăguş şi anunţă că transferul s-a realizat deja.

O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Reclamă
Reclamă 4

Când un club precum Trabzonspor plătește 2 milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a declarat Marius Șumudică la fanatik.ro.

Drăguş tocmai a înscris o dublă pentru Gaziantep în meciul din deplasare cu Demirspor. În acelaşi meci, câştigat cu 6-1, Alex Maxim a oferit trei pase decisive.

Reclamă

Denis Drăguş este cotat la suma de trei milioane de euro, pe site-urile de specialitate. Atacantul român a fost transferat de Standard Liege în vara lui 2019, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro.

Atacantul român a înscris un gol superb chiar şi în poarta fostei sale echipe. A întors un adversar cu un dribling a la Cristiano Ronaldo și a trimis mingea direct în vinclul porții adverse. Trabzonspor este, în prezent, pe a treia treaptă a podiumului. Are 61 de puncte, cu 38 mai puţin decât liderul Galatasaray.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și