Închide meniul

Rareş Ilie ar putea ajunge în Anglia: „Deja au întrebat despre prețul lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 19:01

Reclamă
Rareş Ilie ar putea ajunge în Anglia: „Deja au întrebat despre prețul lui

Rareş Ilie ar putea ajunge în Anglia: "Deja au întrebat despre prețul lui"

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Profimedia Images

Rareş Ilie ar putea ajunge în Anglia! Împrumutul fostului jucător al Rapidului la Lausanne-Sport s-a încheiat. Rareş Ilie ar trebui să se întoarcă în Franţa, la Nice, dar e dorit în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul FIFA Cristian Cernodolea a discutat despre situaţia fostului jucător al Rapidului. Agentul FIFA a dezvăluit că o echipă din Championship s-a interesat de mijlocaşul român în vârstă de 21 de ani.

Rareş Ilie ar putea ajunge în Anglia: „Deja au întrebat despre prețul lui”

”Rareș Ilie are o situație particulară la Nice, a tot fost împrumutat. Nu se pune problema ca Rareș să plece liber de contract de la Nice, a fost plătită o sumă importantă pentru el. Are și un salariu consistent. A făcut o greșeală când s-a dus la Maccabi…

E momentul ca Rareș Ilie să facă o mutare permanentă în această vară, ca un club să investească o sumă de bani în el și să nu mai fie împrumutat dintr-o parte în alta. Când ești împrumutat, nici clubul pentru care joci nu e atât de interesat să-ți ofere șanse.

Nu-l reprezint în mod exclusiv, dar avem niște discuții pentru el în Championship, alături de compania de avocatură din Anglia. Au fost și câteva discuții la echipe din subsolul clasamentului din Premier League.

Reclamă
Reclamă 4

Nu cred însă că e pregătit pentru Premier League. Iar, dacă nu ești pregătit de Nice, probabil că nu te vei impune acum nici în Premier League. Mai trebuie să crești. Dar la o echipă importantă din Championship ar putea să joace, deja au întrebat despre prețul lui”, a declarat Cristian Cernodolea pentru gsp.ro.

Rareş Ilie este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. În vara lui 2022, Rapid îl vindea pe Rareş Ilie la Nice pentru 4 milioane de euro. Echipa franceză l-a împrumutat mai întâi la Maccabi Tel-Aviv. Ulterior, Nice l-a împrumutat la gruparea elveţiană Lausanne-Sport.

Rapid şi-a dorit să îl împrumute în vara anului trecut!

Rapid şi-a dorit să îl împrumute pe Rareş Ilie în vara anului trecut. În cele din urmă, Rareş Ilie a ajuns la Lausanne.

Reclamă

Acţionarul giuleştenilor, Victor Angelescu, recunoştea că Rareş Ilie era una dintre ţintele Rapidului pentru mercato din vara anului trecut.

„Dacă vorbim despre un jucător crescut de noi, el va avea ușa deschisă. Dacă cei de la Nice nu vor să-l includă în lot, va avea ușa deschisă la noi.

El trebuie să joace. Normal că am fi bucuroși să joace la Nice. Dacă vine la noi, va avea parte de mai multe minute.

A început bine sezonul. Rezultatele echipei au fost slabe. S-a schimbat antrenorul. Are un caracter frumos, la orice fotbalist ține și de el. Ca atitudine, nu este un jucător să renunțe ușor.

E greu să refuzi oferta pe care noi am avut-o pentru el. S-a dus la un salariu bun. A jucat în primele 11 etape. Nu aveam de unde ști ce se va întâmpla”, declara Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Antrenorul Neil Lennon a făcut, luni, primul antrenament după ce a fost numit principal la echipa giuleşteană. De la reunirea lotului Rapidului au lipsit, învoiţi, mai mulţi jucători, printre care şi atacantul kosovar Albion Rrahmani, ce ar putea ajunge la Rangers.

 

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:22

LIVE SCOREGermania – Ungaria 1-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Confuzie totală în apărarea Ungariei

19:19

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

19:00

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

18:57

Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Reacția superstarului a strâns milioane de aprecieri

18:44

Andrei Ciobanu a semnat cu Farul Constanţa! Echipa lui Gică Hagi a realizat al treilea transfer al verii

18:34

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România! Reacție dură după prestația excelentă a tricolorilor

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și