Închide meniul

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2024, 8:11

Reclamă
Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Un anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost făcut de patronul rivalei din play-off-ul Ligii 1, Laszlo Dioszegi. Acesta susţine din nou că Marius Ştefănescu nu va ajunge la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Dan Şucu şi-au manifestat în mai multe rânduri interesul pentru jucătorul lui Sepsi cotat la 1.6 milioane de euro. Aripa covăsneană are parte de o stagiune spectaculoasă, cu 13 goluri şi 6 pase decisive trecute în cont, astfel că Sepsi vrea să-l dea pe bani mulţi, în străinătate.

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

„Cred că acum nu e vorba nici de Rapid nici de FCSB. Sperăm să îl vindem pe Ștefănescu undeva în străinătate. El crede că a sosit vremea să plece la un club mai mare decât suntem noi. Noi încercăm să găsim o echipă din străinătate și să fie bine și pentru jucător și pentru club.

Nu pot să spun nu unei discuții cu Dan Șucu. Dar nu cred că domnul Șucu și-l mai dorește pe Ștefănescu, cred că a și spus că are alte preferințe. Cred că Ștefănescu nu va pleca la un club din România”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de prosport.ro.

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB

Marius Ştefănescu a avut o reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB. Dorit de Gigi Becali, Laszlo Dioszegi „i-a dat interzis” la FCSB. Totuşi, dacă Gigi Becali îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, Dioszegi a spus că l-ar lăsa să plece acolo pentru 10 milioane de euro, plus un euro.

Reclamă

”A fost un meci plăcut, deschis (n.r. 2-2 cu FCSB). Ne-am descurcat bine. Prima repriză a fost a lor, apoi am avut și noi ocaziile noastre. Nu ne dăm bătuți, mai avem patru meciuri, tratăm fiecare meci cu seriozitate.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu pentru digisport.ro, după Sepsi – FCSB 2-2.

E e de menţionat că preţul de 10 milioane plus un euro pentru Ştefănescu este doar pentru FCSB, echipă unde Dioszegi nu vrea să îl transfere. Ştefănescu a fost acuzat anterior de conducerea Rapidului că nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și