Închide meniul

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Ce se întâmplă cu mutarea

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 20:42

Reclamă
Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Ce se întâmplă cu mutarea

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid

Louis Munteanu / Hepta

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Viorel Moldovan, președintele echipei din Giulești, a vorbit despre mutarea așteptată de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu aparține de Fiorentina și a fost împrumutat la Farul Constanța, în ultimele două sezoane. Evoluțiile acestuia au atras atenția oficialilor lui Rapid, care au dorit să îl transfere în această perioadă de mercato.

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid!

Totuși, din informațiile oferite de Viorel Moldovan, mutarea nu se va realiza. Președintele giuleștenilor a transmis că Fiorentina are „alte planuri” cu Louis Munteanu și că Rapid se va reorienta.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Produs al academiei Hagi, Munteanu a fost vândut de „Rege” la Fiorentina în anul 2020, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

În actualul sezon, Munteanu a adunat 36 de meciuri în tricoul Farului, în care a marcat 12 goluri și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față, atacantul este cotat la 1,8 milioane de euro.

Mesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare

Acesta este mesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare. Patronul clubului din Giuleşti a avut o reacţie pe reţelele sociale.

Este zi de sărbătoare la Rapid, iar omul de afaceri care este acţionar majoritar a avut o urare pentru fanii alb-vişinii.

Reclamă

„De 25 iunie, la mulţi ani Rapid, la mulți ani tuturor Rapidiștilor! Un club cu o asemenea tradiție, 101 ani, dar în același timp tânăr, și de ce nu, cu ajutorul nostru, al tuturor, cel mai puternic. La mulți ani!„, a fost mesajul transmis de Dan Şucu pe contul de Facebook al Rapidului.

Tot astăzi este ziua de naştere a noului antrenor al Rapidului, Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez împlineşte 53 de ani.

Rapid s-a înfiinţat pe 25 iunie 1923 şi are în palmares trei titluri de campioană a României (1967, 1999, 2003). Echipa din Giuleşti a cucerit şi 13 trofee ale Cupei României, ultimul în 2007.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și