Închide meniul

„Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 14:29

Reclamă
„Ar fi prostesc să promit titlul Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe la Rapid/ Rapid TV

Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid. Antrenorul nord-irlandez al giuleştenilor a transmis că nu le promite titlul fanilor, însă îşi doreşte să lupte pentru trofee. Acesta a mai dezvăluit şi că Petrila este jucătorul care l-a impresionat, până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a susţinut prima conferinţă de presă, în calitate de antrenor al Rapidului. Acesta l-a avut alături pe Daniel Sandu, noul director sportiv al giuleştenilor, şi pe Victor Angelescu.

Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid

Neil Lennon a transmis că rămâne de văzut dacă mentalitatea sa se va plia pe cerinţele de la Rapid, declarându-se mândru că îi va antrena pe giuleşteni. Acesta a mai transmis că de-a lungul carierei sale, s-a întâlnit pe parcurs cu mai mulţi jucători români, printre care Dan Petrescu.

De asemenea, Lennon a transmis că a avut mai multe oferte, însă acestea nu se potriveau cerinţelor sale, deoarece vrea să câştige trofee alături de echipa pe care o antrenează. Nord-irlandezul a mai subliniat că ar fi prostesc să promită faptul că va lua titlul în primul an, însă se va lupta pentru primele locuri.

„Am avut multe discuții cu domnul Șucu, cu Daniel și Victor despre viitorul clubului și despre direcția în care trebuie să meargă clubul. A fost o decizie foarte ușoară. Sunt foarte încântat. E o provocare nouă pentru mine și abia aștept să întâlnesc jucătorii, să clădesc echipa și să aduc succes.

Reclamă
Reclamă 4

M-am întâlnit cu jucători și antrenori români, cu Dan Petrescu, în cariera mea. Dar nu am vorbit cu nimeni. Domnul Șucu m-a convins să vin aici. Știam de Rapid, Dinamo, Steaua și de U Cluj, contra căreia am jucat. Știam de Hagi, Munteanu, Popescu, Petrescu. Știam că România avea o echipă fabuloasă.

În ultima perioadă am avut oferte, dar am vrut să iau o pauză de la antrenorat. În plus, ofertele nu se potriveau nevoilor mele. Dar acum vreau să concurez din nou, vreau să câștig trofee. Vreau să antrenez din nou în cupele europene. Asta vreau pentru acest club, Dar va fi greu. Sunt multe cluburi cu care ne luptăm. O vom lua pas cu pas. Nu spun că vom câștiga titlul, ar fi prostesc! Dar vom concura pentru asta, ne vom lupta. Vom avea o mentalitate bună.

Cine m-a impresionat? Petrila mi-a atras atenția. A marcat un gol frumos cu FCSB. E un jucător bun. Nu aș vrea să plece Rrahmani. E un jucător de top, iar marcatorii sunt foarte importanți. Vom vedea ce va fi.

Reclamă

Despre transferuri vom discuta. Avem niște idei, niște nume. Vom lucra la asta în perioada următoare. Nu știu câți jucători vom aduce. Ca antrenor vrei mereu cât mai mulți. Vrem să avem cât mai multe opțiuni pe fiecare post”, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş

A apărut reacţia scoţienilor, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid. Antrenorul care a câştigat cinci titluri cu Celtic a bătut palma cu Dan Şucu şi a parafat un contract valabil până în vara anului 2026.

Jurnaliştii scoţieni de la thescottishsun.co.uk au preluat imediat informaţia şi au transmis salariul uriaş pe care îl va Neil Lennon la Rapid. „S-a întors în fotbal şi vorbeşte despre responsabilitatea pe care o va avea în noul contract care se ridică la 1.5 milioane de lire sterline (1.75 milioane de euro)„.

Şi Daily Record a făcut anunţul că Neil Lennon a semnat cu Rapid: „A ajuns în România pentru a începe o nouă aventură. Clubul a confirmat numirea lui pentru doi ani, până în vara anului 2026. În primul mesaj, Lennon i-a comparat pe suporterii echipei cu cei ‘pasionaţi’ ai lui Celtic„.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

21:26

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

21:24

Italia – Albania LIVE TEXT, ora 22:00. Campioana en-titre îşi începe misiunea infernală de a-şi apăra trofeul. Echipele de start

21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

20:32

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și