Închide meniul

Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 11:35

Reclamă
Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor

Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali

Gigi Becali/ Profimedia

S-a aflat ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali, pentru preliminariile Champions League. David Kiki a semnat cu campioana, formaţie care a început deja asaltul pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat, încă de duminică, după înfrângerea cu Rapid, că s-a înţeles cu David Kiki şi acesta va fi noul jucător al FCSB-ului.

Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali

Conform fanatik.ro, David Kiki a semnat cu FCSB şi va avea un salariu de 12.000 de euro la formaţia campioană. Fundaşul stânga şi-a încheiat contractul cu Farul lui Gică Hagi şi a fost convins imediat de roş-albaştrii să semneze.

David Kiki va fi jucătorul FCSB-ului pentru următorii trei ani, după cum a menţionat şi Gigi Becali. Fundaşul se va duela cu Risto Radunovic pentru postul de titular în echipa campioană.

David Kiki este primul jucător pe care FCSB îl transferă pentru sezonul viitor şi în special pentru preliminariile Champions League. Patronul echipei a anunţat deja că âşi doreşte să mai transfere şi alţi fotbalişti, dorind în special să aducă un atacant, pe listă fiind Denis Alibec.

Reclamă
Reclamă 4

David Kiki a fost jucător de bază la Farul, în sezonul trecut, dar şi în sezonul 2022-2023, atunci când constănţenii au devenit campioni în Liga 1. Fundaşul a evoluat în 34 de partide pentru trupa lui Gică Hagi, în stagiunea recent încheiată.

Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB

Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB. Chiar dacă Mihai Stoica şi antrenorii Pintilii şi Charalambous nu-l doresc, finanţatorul a anunţat că îl va achiziţiona peste capul acestora.

Conform fanatik.ro, atacantul pe care Becali îl aduce să rupă porţile la FCSB este Alexandru Pop, de la Oţelul Galaţi. Acesta i-a fost deja propus lui Becali de către agentul FIFA, Cristian Cernodolea.

Reclamă

Pop a ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu în vara anului trecut şi a avut parte de un sezon spectaculos, în care şi-a trecut în cont 11 goluri marcate şi patru pase decisive. El are contract cu gălăţenii până în 2025 şi poate evolua pe orice post din atac.

„Mai am încă un atacant, tot din România, dar nu-l spun. Poate îl ia altcineva, îl iau eu oricum. E nouar, nu din play-off. Doi iau, doi nouari! Am nevoie de jucători consacraţi. Îl iau peste capul staff-ului, doar eu îl vreau, atât! Alibec…nu e subiect închis.”, a spus Becali, la primasport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și