Închide meniul

Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 12:55

Reclamă
Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult

Scandal la Dinamo după venirea lui Florentin Petre!

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo. Mihai Stoica a vorbit despre jucătorii „câinilor” care îi plac. Surprinzător, Dennis Politic nu se află printre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a remarcat pe Abdallah, Pavicic, Gnahore şi Milanov. Dinamo a luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 după ce a învins-o cu 2-0 pe Csikszereda în turul barajului.

Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult”

Se vorbeşte cam mult despre un jucător care a avut o evoluţie împotriva unei echipe modeste din Liga a 2-a. A dat două goluri, iar golul al doilea este o capodoperă, dar contează şi cu cine joci. Aş putea să vorbesc de mai mulţi jucători de la Dinamo, nu doar de Politic. Politic nu e în top 3 de la Dinamo pentru mine.

Mi-a plăcut mai mult Abdallah. De asemenea, mi-au plăcut foarte mult Pavicic şi Gnahore. Milanov mi s-a părut un jucător interesant. La noi nu ar fi interes pentru Politic. Nici la Rapid nu cred că este. Nici la CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cei şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB, înainte de startul preliminariilor UEFA Champions League. Preşedintele Consiliului de Administraţei al campioanei României a pus ochii pe mai mulţi fotbalişti ai rivalelor din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu este cel mai râvnit jucător de oficialul roş-albaştrilor. Mijlocaşul lui Sepsi a înscris 14 goluri în această ediţie de campionat, dar Laszlo Dioszegi i-a interzis să se transfere la FCSB. Totul după ce Dan Şucu acuzase că Ştefănescu s-ar fi înţeles cu Gigi Becali chiar înaintea meciurilor directe din play-off.

Mihai Stoica ar fi tentat şi să transfere câte doi jucători care au avut evoluţii notabile la Farul şi Rapid. Totuşi, a precizat că ultimul cuvânt îi aparţine lui Gigi Becali.

Mie îmi place de Ştefănescu. Gigi hotărăşte ce jucător, eu nu vreau să încalc regulamentele. L-am pus în toate topurile, îmi place de el, de când l-am văzut pentru prima oară jucând, chiar şi atunci când juca fundaş stânga.

Reclamă

Ştefănescu este jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe. Nu pot să vorbesc despre ce ar face la noi. Şi Mitriţă îmi place. Îmi plac şi Louis Munteanu şi Grameni. De la Rapid îmi plac Rrahmani şi Krasniqi”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile pe care le aşteaptă la campioana României şi îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid. Oficialul roş-albaştrilor este convins că golgheterul lui Gică Hagi ar trebui să accepte oferta primită de la Gigi Becali.

Fiorentina, clubul de care apariţine Louis Munteanu, cere 1.5 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţionalul român. Suma nu este pe placul patronului de la FCSB, care nu este dispus să ofere mai mult de 1.2 milioane de euro. Nici Dan Şucu nu a oferit suma pe care o aşteaptă şefii clubului din Serie A.

MM a explicat de ce Munteanu nu ar trebui să stea pe gânduri în momentul în care trebuie să aleagă între FCSB şi Rapid.

Eu am zis că va fi licitaţie. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziţie foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina, iar el poate negocia la sânge şi e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoţian?

Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giuleşti are locuri cât o peluză din Arena Naţională, nu fac nicio ironie şi să înţeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Naţională, pare goală. Avem mai mulţi spectatori, doar că nu se văd ca în Giuleşti, dacă sunt 12.000 pe Arena Naţională. Avem cei mai mulţi spectatori la meciuri. Nu ironizez şi nu atac, vorbesc doar despre cifre.

Louis poate alege el. Are de ales dintre o echipă care joacă în preliminariile Champions League şi o echipă care nu este în Europa, dacă are de ales între Rapid şi noi”, a afirmat Mihai Stoica pentru sursa de mai sus.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:15

LIVE TEXTPolonia – Olanda 1-1. Adam Buksa a deschis scorul! Gakpo a restabilit egalitatea cu un şut deviat. Ocazii uriaşe!

17:13

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

16:54

VIDEOSurpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani! Mesajul FRF pentru selecţioner

16:48

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

16:36

„E steaua României!” Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

16:35

„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea!” Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și