Închide meniul

Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Lovitura pregătită de câștigătoarea Cupei

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 16:58

Reclamă
Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Lovitura pregătită de câștigătoarea Cupei

Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League

Corvinul / Profimedia

Corvinul Hunedoara a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Oficialii echipei de „sub furnale” și-au alcătuit deja o listă de transferuri pentru perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea Cupei așteaptă acum „unda verde” din partea UEFA, pentru a juca în preliminariile Europa League. Chiar dacă nu sunt siguri că vor juca în preliminarii, oficialii hunedoreni au început deja pregătirile pentru startul noului sezon.

Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League

Potrivit agentului Bogdan Apostu, care se află în conducerea hunedorenilor, Sergiu Buș se află pe lista de transferuri a echipei pregătite de Florin Maxim.

Atacantul a jucat la FCSB în perioada august 2020 – ianuarie 2021. De asemenea, a mai trecut pe la echipe importante, precum CFR Cluj, CSKA Sofia, Sheffield sau Astra Giurgiu.

”Pot veni jucători pentru cupele europene și să plece în aceeași perioadă de transferuri, e perfect legal și au mai fost situații.

Reclamă
Reclamă 4

Să ne aducem aminte de cei de la Sibiu, aduși (n.r. de FCSB) pentru un singur meci. Sergiu Buș poate fi o variantă de atacant. Mai sunt și alte variante de transfer, dar sunt sub contract și nu pot să le spun numele”, a spus Bogdan Apostu, la digisport.ro.

În acest sezon, Sergiu Buș a jucat pentru Poli Iași, însă ar putea face un pas înapoi, în Liga a 2-a, pentru a juca în preliminariile UEFA Europa League.

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji”

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Chiar dacă nu are drept de promovare, câștigătoarea Cupei României și-a câștigat, pe teren, dreptul de a juca în cupele europene. Totuși, oficialii UEFA nu le-au acordat încă hunedorenilor licența.

Reclamă

Totuși, un oficial al Federației Române de Fotbal i-a liniștit pe jucătorii lui Florin Maxim. Este vorba despre Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu.

După meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa din Hunedoara nu știe dacă va participa sau nu în Europa League.

„Noi nu știm la ora asta cine va juca în Europa League. Corvinul încă nu și-a luat licența. Nu e normal să nu știm la finalul campionatului cine joacă în cupele europene”, a spus Rotaru, la primasport.ro.

Totuși, Andrei Vochin a venit cu un răspuns imediat pentru patronul de la Universitatea Craiova, prin care a dat o veste importantă pentru „echipa de sub furnale”.

„Corvinul ia licența, nu vă faceți griji”, a spus oficialul Federației Române de Fotbal.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

14:45

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului: „Să-l sărbătorim mâine”! Ce a spus despre meciul cu Ucraina

14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și