Închide meniul

Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 23:52

Reclamă
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat

Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / profimedia

S-a aflat cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid. Acţionarul giuleştenilor a dezvăluit că Neil Lennon va prelua echipa, de săptămâna viitoare. „Şumi” i-a dat imediat un sfat tehnicianul irlandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a câştigat derby-ul cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului, scor 2-0. Claudiu Petrila şi Funsho au marcat în duelul din Giuleşti.

Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid

Marius Şumudică i-a urat succes lui Neil Lennon, după ce a fost confirmat faptul că acesta va fi noul antrenor de la Rapid. „Şumi” a transmis însă că giuleştenii au mari probleme pe faza de construcţie şi au nevoie urgentă de transferuri.

Şumudică a transmis că Rapid are nevoie de cinci noi titulari în echipă, pentru a emite pretenţii la titlu, în sezonul viitor. De asemenea, acesta consideră că Albion Rrahmani va pleca de la Rapid, în această vară.

„Baftă, să dea Dumnezeu să aibă rezultate, să fie cea mai bună opţiune. Modest Rapidul, dar şi FCSB. Un joc de play-out. O echipă venită cu garnitura a doua, iar la Rapid, aceleaşi probleme pe construcţie, nu pot ajunge la poartă pe o posesie îndelungată, dar periculoasă pe contraatac, jucători de valoare îmn faţă. Dar în schimb, dacă vor să construiască din spate, nu au mijlocaşi.

Reclamă
Reclamă 4

Rapidul are de lucrat, sper ca acest antrenor să facă cât mai repede transferurile necesare, să transforme echipa într-una de posesiue, acasă să pună probleme şi să câştige meciurile. Rapid are nevoie de 6-7 jucători, cel puţin 5 titulari.

Rrahmani a părut că se desparte de Giuleşti, s-a dus şi a aplaudat ca şi cum şi-a luat la revedere. Trebuie să pui în locul lui un jucător care să marcheze 18 goluri, nu ştiu cine ar putea să vină de talia lui”, a declarat Marius Şumudică, conform primasport.ro.

Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după meciul Rapid – FCSB, scor 2-0, din ultima etapă a play-off-ului. Patronul roş-albaştrilor s-a amuzat de situaţia de la rivală.

Reclamă

„Şumudică mai trebuie să facă şcoală, mai trebuie să ia nişte grade ca să îi dea Şucu bagheta. I-a spus Şucu că nu e de talia lui Becali. (Şumudică: O să mă pregătesc, domnule Becali!) Eu ştii de ce nu am plecat? Am avut ofertă la Liverpool… pentru Lucescu am stat. Am renunţat la 30 de milioane de la Liverpool ca să mă lupt cu Lucescu. Mi-ar fi plăcut să vină Şumudică la Rapid.

Am înţeles că domnul Şucu a zis că îţi vine şi ţie rândul după Lennon. Eu am vorbit cu Şucu, a zis că vrea să schimbe… nu de echipă este, nu are un club. Nu îi place antrenor, staff, nu ştiu… mi-a spus: ‘Ştii că până la urmă dictatura pe care o faci, aşa trebuie în România!’. Atât mi-a spus. A zis că e mai bine dictatură.

Eu mă rugam să nu îl pună pe Şumudică, că aveam lupte grele cu el. Lui îi merge bibilica la tot felul de şmecherii fotbalistice. Până vine Şumi ajunge Rapid la vreo 25 de puncte…„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și