Închide meniul

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a despărţit de trei jucători

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2024, 17:13

Reclamă
Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a despărţit de trei jucători

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a despărţit de trei jucători

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj. Revenit pe banca echipei din Gruia la finalul sezonului trecut, „Bursucul” este pregătit să lupte din nou pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa s-a reunit pe 10 iunie, zi în care formaţia din Gruia a anunţat şi trei plecări de la echipă.

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a despărţit de trei jucători

În prima zi de pregătire, CFR Cluj a anunţat despărţirea de Filippo Falco, Petar Mamic şi Omar El Kaddouri, pe contul oficial de Facebook.

Toţi cei trei jucători au ajuns în Gruia la începutul acestui an, din postura de jucători liberi de contract. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reuşit să se impună la echipă.

Dacă Falco nu a prins deloc minute pentru clujeni, Mamic a evoluat în 4 partide. Cel mai mult a jucat Omar El Kaddouri, care a înscris un singur gol, cu FCU Craiova. În total, el a evoluat în 9 partide.

Reclamă
Reclamă 4

Schimbări majore la CFR Cluj | Dan Petrescu şi-a ales noul staff

Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, conform digisport.ro, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca.

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Reclamă

Aceştia însă l-au păsărit pe rând pe tehnicianul clujenilor, astfel că acesta nu îi va mai avea aproape pe cei alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

Pe lângă schimbările de la nivelul staff-ului tehnic, CFR Cluj se schimbă şi la nivel de lot. Până acum, clujenii au efectuat trei transferuri, ultimul jucător prezentat oficial fiind Andrei Artean, care în urmă cu un sezon evolua la Farul.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24 21 iun.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și