Închide meniul

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător

Publicat: 21 aprilie 2024, 18:33

Reclamă
Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător

Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1

Alexandru Albu, după un meci al Rapidului / Profimediaimages

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu nu a stat pe gânduri şi a semnat cu o rivală din Liga 1. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani şi-a găsit imediat echipă, care dacă a avut probleme din cauza vieţii extrasportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu a fost criticat în termeni duri după ce a petrecut în club, alături de Borza, la câteva ore după înfrângerea suferită de Rapid în deplasarea cu Poli Iaşi.

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1

Alexandru Albu a primit o amendă uriaşă şi a fost reprimit în cele din urmă în lot. Evoluţiile lui l-au dezamăgit pe Dan Şucu, care a decis să renunţe la mijlocaşul care era pe final de contract.

Potrivit orangesport.ro, Alexandru Albu a semnat deja cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Anunţul vine la o săptămână după ce covăsnenii au reuşit să câştige în Giuleşti, cu un gol marcat în minutul 90+5 de Debeljuh.

Albu era în negocieri pentru prelungirea contractului cu Rapid, în momentul în care a avut „escapada” în clubul de noapte din Iaşi. A fost amendat atunci de conducerea clubului cu 10.000 de euro.

Reclamă

Alexandru Albu a jucat în 29 de meciuri în această ediţie de campionat şi a oferit o pasă de gol. Are o cotă de piaţă de un milion de euro. Nu a fost în lotul Rapidului în remiza cu FCSB, scor 2-2, de pe Arena Naţională. Chiar el spunea că a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vrea să fac rău clubului. Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club.

Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga„, spunea Alexandru Albu luna trecută.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și