Închide meniul

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 21:49

Reclamă
FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă la debut

FCSB s-a distrat în primul amical al verii

Jucătorii FCSB-ului, în cantonamentul din Olanda/ Instagram FCSB

FCSB s-a distrat în primul amical al verii. Campioana s-a impus categoric, cu scorul de 8-0, în duelul cu Apeldoorn, o formaţie din Liga a 5-a din Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi desfăşoară cantonamentul de vară în Olanda. Roş-albaştrii vor reveni în ţară la începutul lunii iulie, dat fiind faptul că pe 9 iulie vor disputa primul meci din preliminariile Champions League. Totodată, pe 4 iulie, FCSB se va duela cu Corvinul, în Supercupa României.

FCSB s-a distrat în primul amical al verii

Elias Charalambous l-a trimis în teren, încă din primul minut al duelului amical, pe Alexandru Musi. Mijlocaşul a revenit din împrumutul la Petrolul şi va fi o variantă pentru campioni, pentru regula U21, în sezonul viitor.

Din primul 11 au lipsit Vlad Chiricheş, Marius Ştefănescu sau Malcom Edjouma. Nici Daniel Popa sau David Kiki nu au început din primul minut duelul cu Apeldoorn, însă au fost trimişi în teren la pauză, atunci când Elias Charalambous a schimbat toată echipa.

Mihai Lixandru, Alexandru Băluţă, cu o „dublă”, şi Luis Phelipe, au punctat pentru FCSB în prima repriză, scorul la pauză fiind de 4-0. Brazilianul a reuşit să marcheze spectaculos, cu o scăriţă. În repriza a doua, Marius Ştefănescu (dublă), Nana Antwi şi David Miculescu au marcat şi ei.

Reclamă
Reclamă 4

În următorul amical al verii, FCSB se va duela cu Almere City. Partida se va disputa vineri, de la ora 17:00, iar spectatorii vor putea asista la meci.

Din cantonamentul FCSB-ului lipsesc doi jucători, din motive medicale. Alexandru Pantea încă nu s-a refăcut după accidentarea suferită, iar Octavian Popescu a fost operat. De asemenea, Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu se află la EURO 2024.

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!”

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei a declarat că Florin Tănase e aproape să revină la formaţia roş-albastră, dezvăluind şi ce salariu va avea acesta.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va începe de săptămâna viitoare să se antreneze la baza FCSB-ului. Patronul campioanei a dezvăluit că atacantul mai are o ofertă, dar va alege să revină în Liga 1.

„Tănase o să vină acum, săptămâna asta, să se antreneze la bază. El zice că are ofertă de 800.000, dar nu se duce dacă nu-i dă un milion. Nu știu de unde. Eu cred că zice și el… O mai joacă și el că ce ofertă are el. El iubește prea mult FCSB-ul.

Câștigă și la FCSB, dar el vrea să arate că refuză cutare. 15.000 (n.r. salariul lui Tănase). Cum să-i dau mai mult decât are Edi? Vreți să nu mai ia jucători Edi la națională? Se supără Edi. Dacă se supără Edi, trebuie să aducem trei puncte pentru România, altfel e mare nenorocire, e jale.

Acum vorbim serios, să nu se supere Edi, că eu glumesc. Tănase cred că e ca și luat, eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și