Închide meniul

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 20:21

Reclamă
Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec

Hepta

Gică Hagi a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec. Atacantul naţionalei României este dorit de Farul, dar şi de Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a discutat deja cu Denis Alibec şi a spus că, dacă se va întoarce în România, atunci va fi la Farul. Totuşi, Hagi a spus că prioritatea lui Alibec este rămână să joace în străinătate.

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi la digisport.ro. Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB.

„Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut de fosta campioană a României. Este vorba David Kiki, cel despre care Becali a spus că deja a făcut vizita medicală. David Kiki va fi primul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, după ce echipa a câştigat primul titlu după o pauză de 9 ani. Farul a oficializat despărţirea de Kiki pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Mulțumim, @kidav25 ! Contractul dintre clubul nostru și fundașul din Benin a ajuns la final. Kiki a evoluat în 74 de meciuri pentru Farul și a cucerit titlul de campion în sezonul 2022-2023”, este anunțul celor de la Farul.

Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali

Conform fanatik.ro, David Kiki va avea un salariu de 12.000 de euro la formaţia campioană. Fundaşul stânga şi-a încheiat contractul cu Farul lui Gică Hagi şi a fost convins imediat de roş-albaştrii să semneze.

David Kiki este primul jucător pe care FCSB îl transferă pentru sezonul viitor şi în special pentru preliminariile Champions League. Patronul echipei a anunţat deja că âşi doreşte să mai transfere şi alţi fotbalişti, dorind în special să aducă un atacant, pe listă fiind Denis Alibec.

Reclamă

David Kiki a fost jucător de bază la Farul, în sezonul trecut, dar şi în sezonul 2022-2023, atunci când constănţenii au devenit campioni în Liga 1. Fundaşul a evoluat în 34 de partide pentru trupa lui Gică Hagi, în stagiunea recent încheiată.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și