Închide meniul

Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 23:32

Reclamă
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează! Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League

Câţi bani va încasa Gigi Becali după ce Edi Iordănescu a luat 4 jucători de la FCSB la EURO 2024

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că David Kiki va semna mâine cu formaţia sa, urmând să efectueze şi vizita medicală. De asemenea, Becali a dezvăluit că va începe asaltul final pentru a transfera un atacant, după ce varianta Louis Munteanu a picat definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Kiki va fi transferat de FCSB ca jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Farul lui Gică Hagi.

Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că nu s-au încheiat negocierile nici cu Denis Alibec, deşi s-a zvonit că atacantul îşi doreşte să revină la Farul. Patronul de la FCSB a dezvăluit însă că a pus ochii pe un atacant din play-out-ul Ligii 1, pe care îl doreşte cu orice preţ la echipa sa, în ciuda faptului că membrii staff-ului roş-albaştrilor nu-l doresc.

De asemenea, Becali a dezvăluit că Louis Munteanu ar urma să semneze cu Rapid. Acesta a transmis clar că ultima ofertă a fost de 1,2 milioane de euro, sumă care nu a fost suficient de mare pentru a satisface cerinţa celor de la Fiorentina.

„Kiki mâine vine, să semnăm. Nu semnez cu un jucător al lui Gică Hagi, până nu e liber. Pe trei ani, aşa ne-am înţeles. Radunovic rămâne, îi expiră în iarnă. După, rămâne şi el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 de euro şi lui. Mâine vine şi semnează Kiki.

Reclamă
Reclamă 4

I-am făcut ofertă lui Louis Munteanu de 1,2 milioane de euro. Am auzit că-l ia Rapid, la revedere! Prima dată i-am făcut de 700.000 de euro, după un milion, după 1,2 milioane de euro. Nu stau să fac licitaţie.

Mai am încă un atacant, tot din România, dar nu-l spun. Poate îl ia altcineva, îl iau eu oricum. E nouar, nu din play-off. Doi iau, doi nouari!

Am nevoie de jucători consacraţi. Îl iau peste capul staff-ului, doar eu îl vreau, atât! Alibec…nu e subiect închis.

Reclamă

De mâine începem, că n-am început aşa în forţă. Am încercat cu Louis Munteanu, dar mai mult nu cresc. Dacă vrea. Luăm legătura cu Alibec mâine”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0, a fost Andrei Vlad. Portarul roş-albaştrilor a gafat la ambele goluri marcate de giuleşteni, prin Funsho şi Claudiu Petrila.

Gigi Becali s-a declarat încântat de jocul echipei, dat fiind faptul că au evoluat jucătorii de rezervă la FCSB. Latifundiarul din Pipera a transmis că Andrei Vlad a fost singurul jucător care l-a nemulţumit, sfătuindu-l pe acesta să-şi găsească o altă echipă, la finalul sezonului.

„Eu sunt bucuros, 2-0 nu e un scor… a fost aşa mai mult greşelile lui Vlad. Am avut şi copii de 16-17 ani, mingea mai mult la noi.

Toată echipa mi-a plăcut. Dacă ai 3 copii pe teren… toată echipa mi-a plăcut, mai puţin Vlad. Primul gol acolo o respinge, putea să prindă… la al doilea nu mai spus. Poate găseşte şi el undeva să se ducă, ce să mai vorbesc de Vlad?

Am jucat în foi de viţă noi, ei au dat două goluri. Dar noi am jucat în foi de viţă! Posesia a fost la noi. S-a supărat cred Şumudică, săracul. Era ofticat?”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:24

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

10:19

Ungaria – Elveția LIVE TEXT, ora 16:00. Duel încins în al doilea meci din grupa A. Echipele probabile

10:11

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania: „Scrii istorie într-un mod greşit”

9:38

„Nu pare că mai are viitor la Rangers!” Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!”

9:35

Kai Havertz, după ce Germania a „spulberat-o” pe Scoţia în primul meci de la EURO 2024: „E doar începutul”

9:22

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și