Închide meniul

Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 14:34

Reclamă
Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil

Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Dan Petrescu / Colaj Hepta

Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj a fost dezvăluită chiar de patronul ardelenilor. Acesta a dezvăluit că grecul Tachtsidis a semnat un nou contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tachtsidis, jucătorul făcut praf de Adrian Mutu, şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă un an. Neluţu Varga a spus că aceasta o lovitură formidabilă pe care a dat-o, având în vedere valoarea mijlocaşului.

Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj

Am făcut primul transfer și este unul formidabil. Am bătut palma cu Tachtsidis pentru prelungirea contractului. Un an plus o opțiune pentru încă un an. Este un jucător care și-a arătat calitățile și care va fi definitoriu, va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru a câștiga sezonul viitor titlul de campioană.

Deci Tachtsidis va mai sta, sperăm noi, încă doi ani la CFR Cluj. Este un transfer de mare valoare, spun transfer pentru că la un moment dat discuțiile erau altele. Tachtsidis este de departe cel mai bun mijlocaș din România. Ne-am dorit să rămână, Dan Petrescu și-a dorit să rămână și am bătut palma”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2

Iată ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League! Echipa lui Dan Petrescu a terminat play-off-ul pe poziția a 2-a și a obținut calificarea directă în cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

România va avea, în sezonul viitor, 4 reprezentante în competițiile europene. Este vorba despre: FCSB (UEFA Champions League), Corvinul Hunedoara (UEFA Europa League), în cazul în care va primi licența, CFR Cluj (UEFA Conference League) și de câștigătoarea barajului care va fi disputat între Universitatea Craiova și Oțelul / U Cluj.

Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League

CFR Cluj stă bine la capitolul coeficient european, astfel că va fi cap de serie în turul al 2-lea din preliminariile Conference League. Astfel, ardelenii vor întâlni un adversar mai slab cotat în prima „dublă” pentru calificarea în noua fază a ligii.

Iată lista posibililor adversari ai echipei lui Dan Petrescu, din turul al 2-lea:

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul al 3-lea. De notat este faptul că, printre adversarii mai slab cotați, din punct de vedere al coeficientului, se numără și formații care i-ar putea da bătăi de cap lui Dan Petrescu:

Reclamă
  • Slask Wroclaw/Legia Varșovia (Polonia)
  • Radnički (Serbia)
  • FK Sarajevo (Bosnia)
  • Kryvbas (Ucraina)
  • Milsami Orhei (Moldova)
  • Kairat Almaty (Kazahstan)
  • Hartberg (Austria)
  • Urartu (Armenia)
  • Dudelange (Luxemburg)

CFR Cluj ar putea fi cap de serie și în play-off, însă acest lucru depinde de rezutlatele pe care alte formații le vor înregistra, în cadrul preliminariilor. Varianta în care echipa din Gruia nu ar fi cap de serie est una de coșmar pentru Dan Petrescu.

Lista posibililor adversari din play-off, în cazul în care CFR nu va fi cap de serie:

  • Chelsea (Anglia)
  • Lens (Franța)
  • Fiorentina (Italia)
  • Cercle Brugge (Belgia)
  • Başakşehir (Turcia)
  • Olympiakos (Grecia)
  • Osijek (Croația)
  • Copenhaga (Danemarca)
  • Molde (Norvegia)
  • Djurgården (Suedia)
  • Real Betis (Spania)

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și