Închide meniul

Marius Ştefănescu ar putea da lovitura cu un transfer uriaş, după ce Gigi Becali a pus ochii pe el: „Şi-l doreşte foarte mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 9:57

Reclamă
Marius Ştefănescu ar putea da lovitura cu un transfer uriaş, după ce Gigi Becali a pus ochii pe el: „Şi-l doreşte foarte mult

Marius Ştefănescu ar putea da lovitura cu un transfer uriaş, după ce Gigi Becali a pus ochii pe el

Marius Ştefănescu se bucură după un gol / Profimedia Images

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Marius Ştefănescu ar putea să fie implicat într-un alt transfer uriaş. Vedeta celor de la Sepsi ar putea ajunge în MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefănescu ar putea ajunge la FC Austin, care evoluează în conferinţa de Vest din MLS. Echipa americană e pe locul 3 în campionat.

Marius Ştefănescu ar putea da lovitura cu un transfer uriaş, după ce Gigi Becali a pus ochii pe el: „Şi-l doreşte foarte mult”

Antrenorul lor, Josh Wolff, și-l dorește foarte mult pe Marius”, au declarat surse autorizate, citate de gsp.ro.

Marius Ştefănescu ar avea, astfel, şansa să evolueze în acelaşi campionat cu idolul copilăriei sale, Lionel Messi. Totodată, ar fi o mutare excelentă din punct de vedere financiar atât pentru el, cât şi pentru patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Când eram mic, visam să ajung la Barcelona, să fiu ca Messi. Acum am crescut și am realizat ce înseamnă Barcelona și sunt mai realist. Sper să fac pasul către o echipă din Spania, chiar dacă nu de nivelul Barcelonei, mi se pare că e un campionat care mi se potrivește”, spunea Ştefănescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Dioszegi ar fi de acord să îl cedeze pe Marius Ştefănescu. Mai ales dacă va fi o ofertă importantă din punct de vedere financiar. Jucătorul de atac al celor de la Sepsi are contract cu echipa covăsneană până în vara lui 2026. Ştefănescu e cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 1.6 milioane de euro.

Ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla. Atacantul a plecat în concediu acum, am discutat cu el înainte să plece. Momentan e în vacanță, noi nu mai avem antrenamente în acest moment, reunirea lotului are loc pe 10 iunie.

Toată echipa a plecat în vacanță, toți au liber până pe 10. Vom vedea ce se va întâmpla cu Ștefănescu”, declara Laszlo Dioszegi.

Reclamă

Laszlo Dioszegi i-a făcut un preţ special lui Gigi Becali pentru Marius Ştefănescu, după ce a spus că nu-l va vinde acolo nici pentru 10 milioane de euro!

Laszlo Dioszegi i-a făcut un preţ special lui Gigi Becali pentru Marius Ştefănescu! A fost scandal după ce Marius Ştefănescu nu a intrat cu FCSB, iar Dioszegi a promis că nu îl va da pe jucătorul său la echipa lui Gigi Becali nici pentru 10 milioane de euro.

Patronul covăsnenilor e decis să se ţină de cuvânt. Totuşi, Dioszegi a precizat că nu va mai avea cum să blocheze transferul lui Ştefănescu la FCSB dacă Gigi Becali va achita mai mult de 10 milioane de euro.

„Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea’”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

 

 

 

 

 

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și