Închide meniul

Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2024, 23:02

Reclamă
Mihai Stoica îl „ajută pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?

Mihai Stoica îl "ajută" pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid

Mihai Stoica şi Louis Munteanu / Colaj Profimediaimages

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile pe care le aşteaptă la campioana României şi îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid. Oficialul roş-albaştrilor este convins că golgheterul lui Gică Hagi ar trebui să accepte oferta primită de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiorentina, clubul de care apariţine Louis Munteanu, cere 1.5 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţionalul român. Suma nu este pe placul patronului de la FCSB, care nu este dispus să ofere mai mult de 1.2 milioane de euro. Nici Dan Şucu nu a oferit suma pe care o aşteaptă şefii clubului din Serie A.

Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid

MM a explicat de ce Munteanu nu ar trebui să stea pe gânduri în momentul în care trebuie să aleagă între FCSB şi Rapid.

Eu am zis că va fi licitaţie. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziţie foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina, iar el poate negocia la sânge şi e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoţian?

Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giuleşti are locuri cât o peluză din Arena Naţională, nu fac nicio ironie şi să înţeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Naţională, pare goală. Avem mai mulţi spectatori, doar că nu se văd ca în Giuleşti, dacă sunt 12.000 pe Arena Naţională. Avem cei mai mulţi spectatori la meciuri. Nu ironizez şi nu atac, vorbesc doar despre cifre.

Reclamă
Reclamă 4

Louis poate alege el. Are de ales dintre o echipă care joacă în preliminariile Champions League şi o echipă care nu este în Europa, dacă are de ales între Rapid şi noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gică Hagi, sfat preţios pentru Louis Munteanu

Gică Hagi şi-ar fi dorit să îl păstreze pe Louis Munteanu, dar a ieşit deja din licitaţie. A ţinut să specifice că nu are buget de transferuri.

Louis se întoarce la Fiorentina şi o să discute acolo. După o să vadă ce opţiuni are, noi nu putem să intrăm la Louis Munteanu şi să concurăm. Dacă nu avem bani de achiziţii! Aş vrea eu, dar nu avem.

Reclamă

Sfatul meu pentru el este să se ducă la o echipă care să joace, să fie în primii 14-15 jucători. Să aibă continuitate pentru că o să crească. S-a maturizat, are nevoie să se ducă la o echipă la care să joace.

A făcut bine, la noi a jucat foarte bine, era un jucător cu personalitate. Nu gestionez eu (n.r. convocările la naţionala României), nu sunt acolo. Eu nu evaluez şi nu sunt acolo„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Atacantul de 21 de ani cotat la 1.5 milioane de euro a avut parte de un sezon excelent cu Farul lui Gică Hagi. El a marcat 12 goluri şi şi-a trecut în cont 5 pase decisive, în cele 36 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56 15 iun.

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21 15 iun.

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și