Închide meniul

„Nu se mai pune problema, a plecat!” Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Anunțul momentului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 8:25

Reclamă
„Nu se mai pune problema, a plecat! Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Anunțul momentului!

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB

Daniel Popa şi Alex Chipciu, în timpul unui meci a lui U Cluj / Profimediaimages

Ioan Ovidiu Sabău nu s-a ferit şi a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul lui U Cluj a oferit prima reacţie după eşecul la lovituri de departajare cu Universitatea Craiova. Ardelenii au ratat astfel şansa de a se califica în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre plecările de la U Cluj, Sabău a recunoscut că Daniel Popa este deja plecat la campioana României. Acolo ar putea ajunge şi Alex Chipciu, care este în negocieri avansate cu oficialii roş-albaştrilor.

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB

Nu am reușit să ne calificăm. E trist, dar asta e meseria. Dezamăgirea e mare, toți suntem foarte afectați. Anul trecut am pierdut Cupa la loviturile de departajare, acum nu am reușit să scriem istorie și să ne calificăm în cupele europene. Am făcut un sezon bun, multe meciuri bune, părea că avem identitate de joc, am avut posesie.

Am fost la un pas să ne calificăm în play-off, fără să facem un joc spectaculos. Foarte multe momente bune, frumoase, dar și foarte multe momente rele. Nu vreau să iau decizii la cald, mâine vom avea o discuție.

Vom decide cine va rămâne, cine va pleca, ce jucători vom putea să aducem. La Daniel Popa nu se mai pune problema, el a plecat (n.r. la FCSB). Suntem mai mulți care ne ocupăm de achiziții, vom vedea. Trebuie să fim foarte corecți și atenți, fără sentimente, să luăm deciziile cele mai bune pentru acest club. Să vedem cine face față presiunii. Îmi doresc să trecem la următorul nivel„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB

Popa ajunge la FCSB după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat că Daniel Popa este „pariul” lui pentru preliminariile UEFA Champions League. I-a propus un salariu de senzaţie pentru a-l aduce de la Cluj.

Potrivit fanatik.ro, Daniel Popa a semnat un contract valabil pentru doi ani. Acesta va primi 16.000 de euro lunar, cu 4.000 mai mult decât avea la U Cluj.

Reclamă

Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Daniel Popa are 28 de ani şi va aduce 300.000 de euro în conturile lui U Cluj. A jucat, de-a lungul carierei, pentru Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani, Daejeon Hana Citizen şi U Cluj. A adunat peste 100 de meciuri în tricoul „câinilor”.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:21

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!”

18:20

Ce viteză a avut şutul senzaţional al lui Nicolae Stanciu, din România – Ucraina 3-0. Execuţia cu care l-a demolat pe Lunin

18:14

FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

18:14

Răzvan Marin, după ce a marcat un eurogol în România – Ucraina 3-0: „Se zbârleşte pielea pe mine, am bucurat milioane de români”

18:08

Nicolae Stanciu, reacţie cu lacrimi în ochi după golul fabulos din România – Ucraina 3-0: „Ceva ce trăieşti doar o dată în viaţă”

17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și