Închide meniul

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard”

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 10:28

Reclamă
Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj!

Ovidiu Popescu / Profimedia

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! Mijlocașul a decis să o părăsească pe campioană la finalul actualului sezon de Liga 1, iar oferta pe care a primit-o a fost de nerefuzat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era deja cunoscut faptul că jucătorul își mai dorea să rămână la echipa lui Gigi Becali. Totuși, acum s-a aflat că acesta va pleca la U Cluj pe un salariu mare pentru o echipă de play-out.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului oferită de FCSB și a decis să accepte propunerea celor de la U Cluj. Echipa din Ardeal i-a oferit un salariu uriaș pentru fotbalul românesc, în valoare de 12.000 de euro pe lună.

Decizia lui Ovidiu Popescu a venit chiar înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Lampard” o părăsește pe FCSB după 8 ani petrecuți în lotul echipei. Acesta era cel mai vechi fotbalist de la formația lui Gigi Becali. A ajuns la actuala campioană în anul 2016, de la Poli Timișoara.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă!

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! Căpitanul campioanei a vorbit despre jocul său, după ce roș-albaștrii au câștigat titlul.

Olaru a fost un om de bază la FCSB în acest sezon și a contribuit decisiv la câștigarea titlului. Totuși, acum, căpitanul a recunoscut că are o mare problemă.

Olaru a recunoscut că, la unele partide, are o mare dificultate în controlarea emoțiilor. Totuși, căpitanul roș-albaștrilor a spus și că este foarte competitiv și că nu dorește să piardă niciun meci, fie că este oficial sau doar între prieteni.

Reclamă

„Cumva şi zilele trecute, noi am câştigat campionatul, noi nu mai avem nicio presiune, dar eu ieri la miuţă tot m-am supărat. Aşa sunt eu, şi dacă merg cu prietenii la sintetic, nu există să pierd, clar nu mi doresc să pierd.

(n.r. despre faptul că nu ştie să gestioneze emoţiile) În unele momente poate îmi pierd puţin capul şi nu ştiu să gestionez bine pe momentele.

(n.r. ce e cel mai greu să îmbunătăţeşti la tine în acest moment?) lar, chestia asta! Dar în timp o să ştiu să îmi gestionez mult mai bine emoţiile”, a spus Darius Olaru, la orangesport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

LIVE TEXTSerbia – Anglia 0-0. Harry Kane și Jude Bellingham, primul „dans” de la EURO 2024

21:59

FotoImagini de la ultimul antrenament al României, înaintea meciului cu Ucraina! „Tricolorii” au luat pulsul arenei din Munchen

21:20

„Locul doi trebuie să fie al nostru!” Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

20:50

Slovenia – Danemarca 1-1. Eriksen a marcat după o fază de senzaţie, dar Janza i-a stricat bucuria. Remiză în Grupa C

20:48

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

20:47

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și