Închide meniul

„Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 17:51

Reclamă
„Pitbull Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar! Ce a spus de Măldărăşanu

"Pitbull" Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt

„Pitbull” Tony da Silva a fost euforic după victoria cu Hermannstadt. Poli Iaşi a urcat pe locul 7 în play-out şi s-ar putea salva direct dacă va câştiga în ultima etapă şi dacă va beneficia de jocul rezultatelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria lui Poli Iaşi de la Sibiu o duce pe Dinamo şi mai aproape de Liga a 2-a. Dinamo e acum pe locul 9 în play-out, cu 22 de puncte, şi ar putea cădea chiar pe ultimul loc dacă FCU Craiova o va învinge astăzi pe UTA. UTA – FCU Craiova e în format LIVE SCORE pe AS.ro de la ora 18:00.

„Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”!

”E normal atunci când ești cu cuțitul la os să joci așa. Din când în când, trebuie să fim și noi șmecheri. Le dedic victoria băieților. De când am venit, acum o lună, nu aveam cum să schimb multe, dar am spus că ne luptăm până la ultimul fluier.

Am fost concentrați, am urmărit planul jocului și am zis că era nevoie de tupeu. Un meci echilibrat, Hermmanstadt are o echipă foarte bună, Măldărășanu e un antrenor de top. Jos pălăria pentru ce a făcut în acest an.

Fiecare meci e dificil, are istoria lui. Trebuie să ne recuperăm până duminică, să vedem dacă ne salvăm direct sau mergem la baraj. Acești jucători, acest club, acest oraș merită să fie în SuperLigă.

Reclamă

Pe teren depindeam de mine, muream pe teren, mușcam din adversar. Pe bară e mai greu, se trăiește altfel meciul. Avem nevoie de energie pentru următorul meci. Paște fericit tuturor!”, a declarat Tony Da Silva imediat după meci, pentru digisport.ro.

Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare

Poli Iaşi a obţinut o victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Victoria ieşenilor, în deplasare, cu 1-0, o duce pe Dinamo şi mai aproape de Liga 2.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bettaleb, în minutul 74. La finalul meciului, suporterii lui Hermannstadt le-au strigat jucătorilor „Ruşine, ruşine să vă fie!”.

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt: Căbuz – R. Opruţ (Jipa – 84), Ionuţ Stoica, V. Găman, M. Butean – Ianis Stoica, Mino Sota (D. Iancu – 46), A. Murgia, S. Balaure (Oroian – 73)  – C. Neguţ (Fonseca – 72), G. Iancu (Paraschiv – 46). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Poli Iaşi: S. Lung – T. Todoroski, F. Ilie, N. Samayoa, R. Ispas – A. Roman (Bouhenna – 88), J. Marchioni, C. Itu (Jatoba – 70), S. Stefanovici – S. Harrison (Buş – 56), A. Bettaieb (Allanzinho – 88). Antrenor: Tony da Silva

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza.

Cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în play-out
Aşa arată acum clasamentul în play-out

„Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj

Iată mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au făcut o postare, pe rețelele de socializare, pentru toți fanii echipei.

Dinamo a mai făcut un pas greșit în lupa pentru salvare, în partida cu U Cluj, care s-a jucat sâmbătă. „Câinii” lui Kopic au fost egalați în ultimele momente ale duelului, iar scorul final a fost de 3-3. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Pe lângă urările obișnuite zilei de Paște, oficialii lui Dinamo au mai transmis un mesaj special, pentru fanii echipei. Aceștia au menționat că toți suporterii clubului au suferit pentru echipă în cadrul acestui sezon, care se poate încheia cu o nouă retrogradare a formației din Ștefan cel Mare.

”PAȘTE FERICIT!

Reclamă

Bucuria Învierii Domnului, cea mai importantă sărbătoare a creştinităţii, ne aduce tuturor linişte, lumină și iertare.

Am pătimit, împreună, pentru Dinamo în acest sezon încercat.

E momentul să privim cu încredere, cu speranță, spre ziua de mâine.

HRISTOS A ÎNVIAT!”, a fost mesajul postat de oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

Ultimul meci al „câinilor”, din acest sezon, va fi împortiva celor de la UTA Arad, pe data de 12 mai. Pentru a se salva, Dinamo are nevoie de o victorie și de rezultate favorabile în meciurile celorlalte echipe aflate în zona roșie a clasamentului.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și