Închide meniul

„Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat!

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 8:16

Reclamă
Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat!

Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat

Adrian Mititelu Jr, în timpul unei conferinţe de presă

Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat. Fiul patronului din Bănie a avut o reacție categorică, după ce oltenii au pierdut cu Hermannstadt, și a declarat că tatăl lui ar trebui să renunțe la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a încheiat pe ultimul loc play-out-ul, după ce a pierdut și cu Hermannstadt. Fanii „au luat foc” pe stadion și a fost nevoie ca meciul să se întrerupă pentru ca aceștia să se liniștească.

Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat

Adrian Mititelu Jr a declarat că nu vrea să mai audă de fotbal, cel puțin pentru o perioadă. Acesta a transmis că retrogradarea a fost cauzată de un staff slab, acuzându-l pe tatăl lui că s-a înconjurat de oameni neprofesioniști.

„Trebuie să spunem stop. Dacă se va ține cont de ce spun sau nu, nu știu… Vom vedea. Am pierdut 20 de milioane de euro. Merităm premiul pentru fraierii fotbalului românesc. Și ar putea fi o sumă mai mare. Am vândut terenuri sub prețul pieței ca să ținem echipa. Puteam face multe pe acele terenuri…

Acum vor decide acționarii, eu și sora mea, și tatăl nostru, care e administratorul societății. Nu vreau să vorbesc la cald, dar nu vreau acum să mai aud de fotbal. Nu e vorba de a renunța, ci de a înțelege fotbalul… Ăsta e rezultatul unui staff slab. Tata s-a înconjurat de oameni neprofesioniști.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl meu ajunge la 57 de ani, iar noi, copiii, vrem să ne trăim viața. E o seara amară pentru mine. Trebuie să știi când să pui punct, când să știi să nu mai mergi împotriva vântului”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform primasport.ro.

Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova

S-a aflat cine este singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova. Oltenii au cedat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-3, şi vor juca în liga secundă de sezonul viitor.

E o seară foarte grea pentru noi, însă după cum am jucat în ultimele 7-8 meciuri nu meritam să mai rămânem în prima ligă. Dacă există un vinovat pentru această situație, eu sunt acela. Eu sunt responsabil, eu am luat toate deciziile. Îmi pare rău, sunt 19 ani de muncă.

Reclamă

Altele au fost planurile. Nici nu ne gândeam că anul ăsta nu vom juca în play-off. Am simțit săptămâna asta că acesta va fi ultimul meci în Liga 1, presimțeam că vom pierde. O să anunțăm zilele următoare care e viitorul acestei echipe. Săptămâna viitoare o să spunem mai multe lucruri.

Am minus 20 de milioane în 3 ani. Nu e ușor. În Craiova, probabil foarte mulți se bucură. Suporterii au dreptate, dar mulți dintre ei arată că nu mă respectă. E greu să spui că vei face și vei drege, când vin aceiași oameni și te înjură”, a spus Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

23:41 12 iun.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

23:38 12 iun.

VideoFiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români. O nouă provocare pentru Teodora Stoica

23:13 12 iun.

Premieră istorică la EURO 2024! Ce se va întâmpla după fazele controversate care vor fi judecate cu VAR!

22:41 12 iun.

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

22:41 12 iun.

Gigi Becali a primit răspunsul de la Fiorentina în privinţa ofertei pentru Louis Munteanu! Ce sumă a pus pe masă patronul FCSB

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și