Închide meniul

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 22:35

Reclamă
Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia

Neil Lennon/ AntenaSport

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Giuleștenii au obținut marţi, o victorie (scor 2-1) şi un rezultat de egalitate (scor 1-1) în partidele amicale disputate cu NK Radomlje şi MFK Ruzomberok în cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci, cel cu NK Radomlje (prima ligă din Slovenia), gruparea giuleşteană s-a impus prin golurile lui Omar El Sawy (minutul 31) şi Claudiu Petrila (minutul 59), pentru formaţia slovenă marcând Hanan Durakovic (minutul 44).

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia

Antrenorul Neil Lennon a folosit în această întâlnire următorul unsprezece: Aioani – Dănilă, Bădescu, Kait, Borza – Pănoiu, Emmers – Gojkovic, El Sawi, Petrila – Rrahmani. Au mai jucat G. Gheorghe, Stan şi Briciu, notează agerpres.ro.

În a doua partidă amicală a zilei, cea cu MFK Ruzomberok (prima ligă din Slovacia), Rapid a condus cu 1-0 prin autogolul lui Jan Hladik (minutul 12), slovacii egalând prin Kristof Domonkos (minutul 66).

FC Rapid a început meciul cu următorul unsprezece: Ungureanu – Braun, Ignat, Micovski – G. Gheorghe, Oaidă, Cepoi, Papeau – Hasani, Stan, Burmaz. Au mai intrat după pauză Dănilă, Pănoiu, Bădescu şi Briciu.

Reclamă
Reclamă 4

În primul amical de la începerea pregătirilor pentru următorul sezon, disputat la 20 iunie, formaţia giuleşteană a învins cu scorul de 4-1 formaţia Gloria Buzău.

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid!

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Viorel Moldovan, președintele echipei din Giulești, a vorbit despre mutarea așteptată de fani.

Louis Munteanu aparține de Fiorentina și a fost împrumutat la Farul Constanța, în ultimele două sezoane. Evoluțiile acestuia au atras atenția oficialilor lui Rapid, care au dorit să îl transfere în această perioadă de mercato.

Reclamă

Totuși, din informațiile oferite de Viorel Moldovan, mutarea nu se va realiza. Președintele giuleștenilor a transmis că Fiorentina are „alte planuri” cu Louis Munteanu și că Rapid se va reorienta.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Produs al academiei Hagi, Munteanu a fost vândut de „Rege” la Fiorentina în anul 2020, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro.

În actualul sezon, Munteanu a adunat 36 de meciuri în tricoul Farului, în care a marcat 12 goluri și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față, atacantul este cotat la 1,8 milioane de euro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și