Închide meniul

Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 18:26

Reclamă
Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi

Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul!

Hepta

Iată reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul. Oficialul fostei campioane a vorbit despre interesul echipei pentru atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a despărțit de Muaither, din Qatar, după ce formația a retrogradat în Liga a 2-a. Acesta se află și pe lista lui Gigi Becali, însă acesta s-ar antrena deja alături de Farul.

Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul!

Ciprian Marica a dezvăluit că nu a participat la ultimul antrenament al celor de la Farul și că nu știe dacă, în momentul de față, Denis Alibec se antrenează alături de echipa lui Gică Hagi.

Totuși, Marica a confirmat că își dorește ca Denis Alibec să revină la Farul, însă nu a dat detalii despre eventualele negocieri.

”Nu știu, că nu sunt la antrenament. Nu știu, nu am văzut, dar normal că ni-l dorim. Dar dacă rămâne la noi și ce se va întâmpla, nu știu. Rămâne de văzut”, a spus Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, ultimatum pentru Louis Munteanu

Gigi Becali se luptă şi cu Dan Şucu pentru transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB vrea să-şi întărească echipa pentru preliminariile Champions League şi face eforturi pentru a-l aduce pe atacantul de 21 de ani.

Patronul de la FCSB i-a dat un ultimatum lui Louis Munteanu, după ce a aflat că şi Dan Şucu îl vrea la Rapid. De asemenea, Becali a dezvăluit că şi Gică Hagi e gata să intre în cursa pentru semnătura atacantului, dacă Farul îşi va permite să plătească suma cerută de Fiorentina.

„Mai are și alte oferte, e un fel de licitație de care nu vreau. Că mai vorbește și cu altcineva… nu știu cu cine, probabil în România. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie și el, Șucu a zis că-l vrea și el.

Reclamă

Întrebați-l pe jucător: vrea în Liga Campionilor sau în Giulești? Rămâne de văzut, pretențiile sunt mari. Și ca salariu cere mult. Iar 1,5 milioane nu dau! Maximum 1,2 milioane, că mai are un an de contract”, a transmis Gigi Becali, la Palat.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și