Închide meniul

Sepsi – FCSB 2-2. Florinel Coman s-a „rupt”, Ştefan Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână!

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 22:40 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 17:17

Reclamă
Sepsi – FCSB 2-2. Florinel Coman s-a „rupt, Ştefan Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână!

Sepsi - FCSB 2-2. Florinel Coman s-a "rupt", Târnovanu a gafat

Cum au sărbătorit jucătorii FCSB-ului golul lui Florinel Coman / Hepta

Meciul Sepsi – FCSB, scor 2-2, din etapa a 6-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Florinel Coman a avut nevoie de 10 minute pentru a deschide scorul, dar s-a accidentat şi a fost schimbat. Condusă de două ori pe tabelă, gruparea din Sfântu Gheorghe a reuşit să revină de fiecare dată şi a smuls un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Ligii 1 a făcut un nou pas greşit şi şi-a amânat sărbătoarea de titlu. Ştefan Târnovanu a gafat la golul lui Florin Ştefan, din minutul 70. Indiferent ce se întâmplă în ultimul meci al etapei, Universitatea Craiova – CFR Cluj, jucătorii lui Elias Charalambous nu pot deveni matematic campioni. O pot face abia etapa viitoare, dacă o înving pe campioana en-titre, Farul lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul din play-off, după Sepsi – FCSB 2-2:

1. FCSB, 46 p

2. Farul, 35 p

Reclamă

3. Universitatea Craiova, 34 p

4. CFR Cluj, 31 p

5. Rapid, 29 p

Reclamă 4 / 0/3

6. Sepsi, 28 p

Sepsi – FCSB 2-2

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+4: Ratare incredibilă a lui Sepsi! Denis Ciobotariu a fost la un pas să înscrie cu un şut în forţă!

Min. 70: Sepsi – FCSB 2-2! Florin Ştefan a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după o gafă imensă comisă de Ştefan Târnovanu! Portarul roş-albaştrilor nu a reuşit să respingă balonul, iar Ştefan a marcat cu poarta goală.

Min. 46: A început repriza secundă!

Pauză! FCSB intră cu avantaj la pauză, după golurile lui Florinel Coman şi David Miculescu!

Min. 45+2: Ocazie pentru Sepsi! Şutul lui Kecskes s-a oprit în bara porţii lui Ştefan Târnovanu!

Min. 34: Sepsi – FCSB 1-2! David Miculescu a reuşit să marcheze cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, după ce a primit o pasă perfectă de la Alexandru Băluţă.

Reclamă

Min. 22: Sepsi – FCSB 1-1! Kecskes a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă! Fundaşul a punctat cu un şut de la marginea careului, din pasa lui Alimi.

Min. 21: Ocazie pentru Sepsi! Târnovanu a respins şutul periculos al lui Alimi!

Min. 20: Florinel Coman a fost schimbat, după ce a acuzat o accidentare. David Miculescu a fost trimis în locul golgheterului Ligii 1.

Min. 10: Sepsi – FCSB 0-1! Florinel Coman a reuşit să deschidă scorul, din pasa lui Alexandru Băluţă! Imediat după reuşita lui „Mbappe”, fanii au început să strige „Campionii, campionii” din tribune.

Min. 7: Ocazie FCSB! Alexandru Băluţă a fost aproape de deschiderea scorului, însă şutul său din interiorul careului a lovit bara porţii lui Sepsi!

Min. 5: Ocazie pentru Sepsi! Alimi a şutat puternic din exteriorul careului, iar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Ştefan Târnovanu.

Min. 5: Ocazie pentru FCSB! Alexandru Băluţă a primit o pasă perfectă în interiorul careului de la Darius Olaru, însă şutul său s-a scurs pe lângă poarta lui Niczuly.

Min. 1: Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu! Şutul decarului de la FCSB a fost respins cu capul, aproape de pe linia porţii, de către Denis Ciobotariu.

Min. 1: A început meciul dintre Sepsi şi FCSB!

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan – R. Varga, Alimi, Rența, K . Varga – Debeljuh, Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Ninaj, Oroian, C. Matei, Kallaku, Popsa, Dumitrescu, Batzula, Safranko
Antrenor: Bernd Storck
Absenți: N. Păun, Oteliță

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman
Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Haruț, Miculescu, Pandele, Antwi, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous
Absent: Luis Phelipe (accidentat)

Astfel, dacă FCSB se va impune în duelul cu Sepsi şi Universitatea Craiova nu va trece, în Bănie, de CFR Cluj, atunci echipa lui Gigi Becali va câştiga primul ei titlu în Liga 1 după 9 ani de secetă.

Totuşi, Laszlo Dioszegi speră să le amâne sărbătoarea rivalilor din Capitală. „Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră.

O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația. Noi ne-am propus să scoatem cât mai multe puncte în acest play-off, au mai rămas cinci meciuri, ar trebui să scoatem minim 12 puncte, ca să ne gândim la locul 3″.

Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!”

Elias Charalambous a anunţat o revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Ovidiu Popescu s-a refăcut şi va fi în lot pentru duelul cu formaţia lui Bernd Storck.

Ovidiu Popescu s-a refăcut, după accidentarea suferită în duelul cu Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Mijlocaşul va putea evolua contra covăsnenilor, în duelul ce se va desfăşura miercuri.

„Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și