Închide meniul

Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”!

Publicat: 6 mai 2024, 18:25

Reclamă
Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar!

Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce "câinii" au ajuns aproape de Liga 2

Dinamo este într-o situaţie cumplită, fiind foarte aproape de retrogradarea în Liga 2 / Profimedia Images

Sponsorul lui Dinamo a făcut acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2. Patronul Regata, Cătălin Mişu, susţine că anumiţi fotbalişti ai „câinilor” au pus la cale un puci în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1 şi depinde de rezultate pentru a se menţine în Liga 1. Poli Iaşi a câştigat astăzi, în deplasare, cu Hermannstadt, cu 1-0, iar ieşenii au 2 puncte peste Dinamo. Şi Voluntari are 2 puncte peste Dinamo înaintea ultimei etape din play-out.

Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”!

„Propun două nume. Enzo Lopez de la Botoșani, care a dat 6 goluri și 2 pase de gol, care a venit la Botoșani pe 7000 de euro salariu. De ce s-ar duce un jucător la Botoșani, unde se agață harta în cui, și n-ar veni în București?

Vă mai dau un alt exemplu – Bettaieb, de la Poli Iași, un jucător care are 8-9000 de euro. Nu vreau să dau din casă, l-am întrebat pe Kopic după meciul cu Poli Iași, i-am spus și lui Bettaieb să vină la București, mi-a zâmbit.

Am vorbit cu Zeljko și mi-a spus că mâine l-ar transfera. Au venit pe salarii mult inferioare față de ce a oferit clubul. Înțeleg că noi avem 50 de scouteri, nu știu ce jucători au adus.

Reclamă

Sunt niște probleme în vestiar, ce făcea un alt antrenor? Cu ce a greșit el? Vă spun în premieră, a fost o tentativă de puci în vestiar, vă spun și chestia asta! Nu dau nume, cine a început acel puci. Câte minute a jucat acel pucist și ce a făcut în minutele alea… supărat că nu e băgat mai des, mai des pentru ce?

Acel jucător nici nu trebuia să fie în lotul echipei pentru sezonul ăsta dacă noi vrem un Dinamo cum chiar ni-l dorim. Echipa asta a pornit cu stângul din august, cu un lot de Liga 2”, a declarat Cătălin Mișu după U Cluj – Dinamo 3-3, în podcastul „Totul pentru Dinamo”.

Între timp, Bettaieb a marcat singurul gol al meciului Hermannstadt – Poli Iaşi 0-1, ce i-a dus pe ieşeni la 2 puncte peste Dinamo înaintea ultimei etape.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1. Antrenorul echipei din Sibiu a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre speculațiile cu privire la un „blat”, după duelul din play-out.

Poli Iași a obținut 3 puncte importante în play-out și își menține șansele de salvare, înainte de ultima etapă a acestui sezon de Liga 1.

Având în vedere că ieșenii aveau nevoie de o victorie pentru a se salva, dar și din cauza faptului că sibienii au avut o prestație slabă, Marius Măldărășanu a fost întrebat despre un posibil „blat” între cele două formații.

Acesta a răbufnit și a spus că fiecare om poate gândi ce dorește, însă a ținut să menționeze faptul că nu îl interesează nicio speculație cu privire la acest subiect.

”E normal să fim supărați. Cel mai supărat sunt pentru prestația din a doua repriză. E cea mai slabă repriză de când sunt aici, de trei ani. A fost execrabilă. De aia am mutat la pauză. Am considerat să introducem și al doilea atacant, dar a fost prea puțin. Nu aveam voie să pierdem acasă. Publicul ne-a taxat și e normal.

Știm cum suntem ca oameni. Asta este dureros”

Este treaba fiecăruia să judece. Știm cum suntem ca oameni. Asta este dureros. Am avut un sezon bun pe teren propriu. Am sperat la play-off. Ne-am salvat de la retrogradare. Dacă eram cu cuțitul la os, poate jucam. Toată lumea poate să comenteze ce vrea. Am fost foarte slabi. Restul nu mă interesează. Nu mă interesează nicio speculație! Punct.

Astfel de meciuri te fac să te gândești departe. Suntem la cald, nu vreau să iau decizii aiurea. Te gândești la fel și fel de situații, de idei. Am contract, sunt aici. Vom vedea ce se întâmplă.”, a declarat Marius Măldărășanu, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și